Virtual machine kurmayı düşünüyorum deneyenler yardımcı olursa sevinirim hangisi daha güzel ve performanslı acaba ?
Vmware Mi Oracle Box mu ?
VMvare diyorum
çünkü uzun bir zamandır kullanıyorum bilgisayar'dan eksik etmem o programı kullanışlı
diğer programlar gibi tripp yabmıyor (devamlı hata vermiyor) :D
performans'ı sistemine bağlı....
VMvare diyorumbu VMvare VirtualBox aynısım yani sanal bilgisayar artı bedavamı acaba.
çünkü uzun bir zamandır kullanıyorum bilgisayar'dan eksik etmem o programı kullanışlı
diğer programlar gibi tripp yabmıyor (devamlı hata vermiyor) :D
performans'ı sistemine bağlı....
birde nerde idiriyoruz.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221374) ~ 20 Eylül 2011 02:03
bu VMvare VirtualBox aynısım yani sanal bilgisayar artı bedavamı acaba.VMware ücretli bir yazılım ama kendi resmi sitesinden indirip google serial yazınca dünya kadar çıkıyor sendeki sürüme uygun keyi gir istediğin kadar kullan
crack falan değil sadece key işe yaramayanı görmedim bugüne kadar...
VMware diğer sanallaştırma programlarına benzemiyor kullanıcı arayüzü ingilizce ama ben kullanıyorum hoşuma gidiyor karşında 2 veya 6 bilgisayar sistem kaldırırsa...
Bence virtualbox çünkü samless modla herşey mümkün birde hdd sini kalıcı yaptınmı gel keyfim gel parasız pulsuz.
VMware ücretli bir yazılım ama kendi resmi sitesinden indirip google serial yazınca dünya kadar çıkıyor sendeki sürüme uygun keyi gir istediğin kadar kullanok teşekürler.
crack falan değil sadece key işe yaramayanı görmedim bugüne kadar...
VMware diğer sanallaştırma programlarına benzemiyor kullanıcı arayüzü ingilizce ama ben kullanıyorum hoşuma gidiyor karşında 2 veya 6 bilgisayar sistem kaldırırsa...
Sistemim bence fena değil ama eski konumda mevcut :evet vmware yi kaldırır zayıf bir sistem değil...https://www.chip.com.tr/forum/bil ... eriniz_t216184.html
sıkıntı çıkarırmı bilmiyorum gerçekten hiç kullanmadım programları ilk defa deniyeceğim .
vmware veya diğerleri ben sadece bilgilendirmek için kullandığım üründen bahsettim karar sizin yinede
kolay gelsin...
birde şu özelliği güzel diğerlerinde nasıl bilmiyorum sanal makinadan gerçek makinaya bir dosyayı fareyle sürükleyip bırakabiliyorsun taşıyorsun yani
ağ'ı etherneti kendi ayarlıyor sen müdahale etmiyorsun sorun çıkartmıyor..
evet vmware yi kaldırır zayıf bir sistem değil...ethernet işi çok güzel bir olaymış . dosya taşıma da ufak ayrıntı ama güzel tabiki yinede . bunu indiriyorum o zaman .
vmware veya diğerleri ben sadece bilgilendirmek için kullandığım üründen bahsettim karar sizin yinede
kolay gelsin...
birde şu özelliği güzel diğerlerinde nasıl bilmiyorum sanal makinadan gerçek makinaya bir dosyayı fareyle sürükleyip bırakabiliyorsun taşıyorsun yani
ağ'ı etherneti kendi ayarlıyor sen müdahale etmiyorsun sorun çıkartmıyor..
işlemcimden şüphelenmemiştim ama ramden çok yediğini duymuştum o yüzden 4gb yetmez mi acaba diye korktum :)
çok teşekkürler cevaplarınız için
sistem böyle
işlemci amd phenom 9500
4 gb ram
ekran kartıda GeForce GT 240 1gb gddr 2
anakart ASRock N68C-S UCC
sistem böyle4 gb ram var daha ne bekliyon :D
işlemci amd phenom 9500
4 gb ram
ekran kartıda GeForce GT 240 1gb gddr 2
anakart ASRock N68C-S UCC
sanallaştırma programları ram üzeri çalışır...
ram ufak olsada farketmez hdd 'de kendine yer açıyor zaten
(üreticinin sitesinde incelemiştim i3 sistemim varken remim azdı o zamanlar tabi şimdi yer bol)
anladım . cahillik işte yapıcak birşey yok bir bilene soruyoruz sende yanıtlıyorsun :D teşekkürler tekrardan :)
yok ne demek arkadaşım cahillik kelimesi yardımcı olabiliyorsak ne güzel...
rica.
benim kurduğum işletim sistemleri netten keyi bulup girdim kendim almış gibi kullanıyorum
4 sanal işletim sistem çalışıyor kasma donma 0
diceksinizki o kadar işletim sistemiyle ne yabıyorsun karıştırıyorum öğreniyorum nedir ne değildir diye boş kalınca...
VMware programı sorun çıkartsa bozulsa bile işletim sistemlerime bişey olmuyor yenisini kurar vmx formatında dosyaların yerini gösterip aynen kullanmaya devam...
4 gb ram var daha ne bekliyon :Dyanıtlar için teşekürler
sanallaştırma programları ram üzeri çalışır...
ram ufak olsada farketmez hdd 'de kendine yer açıyor zaten
(üreticinin sitesinde incelemiştim i3 sistemim varken remim azdı o zamanlar tabi şimdi yer bol)
şeçim VirtualBoxtan yana yaptık ücüretsiz key derdi yok bir deneyelim.
oracle box ta oyun oynanıyor mu yoksa 3d hatası mı veriyor
oracle yi bilmem ama vmware'de vistaya metro 2033'ü kurup sorunsuz oynadım :D
VirtualBox.vmware'ye zaten crack aramak akıl karı bir iş değil google serial key yazınca dünya kadar çıkıyor 4 yıldır kullanırım bulduğum keyler heb işimi görmüş güncelleme,destek gibi imkanları heb sorunsuz almışmdır...VMWare sunucular için ideal. Workstation a ne para veririm nede crack ararım. VirtualBox hayli hayli işimi görüyor...
orjinal key varken crack yabmak neden ?
vmware'ye zaten crack aramak akıl karı bir iş değil google serial key yazınca dünya kadar çıkıyor 4 yıldır kullanırım bulduğum keyler heb işimi görmüş güncelleme,destek gibi imkanları heb sorunsuz almışmdır...vmware server 2.0 var ken de direkt vmware dan lisans almak ta süper birşey. Lisansı direkt mailine gönderiyor ve rahat rahat kullanıyorsun...
orjinal key varken crack yabmak neden ?