VNC ile Pc Baglantısını Nasıl Kurarım Bilgisi Olan Arkadaşlar Lütfen Yardım... Hangi Prog Kurmalıyım Baglanmak İstedigim Pc hangi Prog Kurmam Gerek Bu Konuda Hiç Bir Bilgim Yok :(:(
VNC İle PC Baglantısı Yardım ??
Yardım Eden Kimse Yokmu arkadaşlar ...
vnc zaten bir bağlantı programı o programı bul kur ondan sonra bağlanmak istediğin bilgisayarın ip si ile bağlanabilirsin yanlış hatırlamıyorsam :) bundan birkaç sene önce kullanmıştım
nasıl bir ayrıntı? vnc isimli bir program var. indir internetten sonra exe sine çift tıkla ileri ileri son de bitir bu kadar . tam olarak neleri yaptığını veya nerelerde takıldığını söylersen daha ayrıntılı cevaplar gelir
Prog İp Nosu İstiyor Boş Geçip Ok ledigimde baglantı kurulamadı diye ne ip yazmam gerek karşımdaki pc baglanmam icin ona clint olarak hangi prog yükletcem bu clint bulamadım ...
karşı tarafta da aynı program yüklü olur . ondan sonra programı çalışltırdıktan sonra sana sorulan ip numarası olarak bağlanmak istediğin bilgisayarın ip numarasını yazarsın. bu arada eğer adsl ile internete çıkan bir bilgisayara ulaşmak istiyorsan karşındakinin real ip sini bilmen gerekir bence
şimdi denedim. iki tarafada programı kur(vnc) ondan sonra iki taraftada vnc server i başlat(başlat ->programlar->realvnc->run vnc server) her iki taraftada program ilk çalıştığında senden şifre isteyecek (şifre girmeden bağlantı kurmana izin vermiyor) ondan sonra vnc viewer ı çalıştır senden ip adresi isteyecek karşı makinenin ip adresini gir enter a bas eğer bağlantıda bir problem yoksa karşı tarafın şifresini isteyecek senden şifreyide doğru girersen bağlantıyı oluşturmuş oluyorsun
Teşekkurler Henüz Uygulamadım Uyguladıgımda Haber Ederim ...
Denemeyi heycanla bekliyorum ama akşam olmadı bi türlü :)
ben deneyip buraya yazdım ama problem çıkarsa yazarsın gözden geçiririz tekrar :) kolay gelsin. (akşamda oldu aslında bişey yazmadığına göre problem yok heralde :P)