Vodafone 3G Modem ve Aygıt Yöneticisi Sorunu

dita
24-07-2010, 13:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Arkadaşlar, vodafone k3715 modemimle sorunsuz nete bağlanıyordum taakii arkadaşımın vınn modemini pc me takıp deneyene kadar vınn modemi pc kabul etmediği gibi daha sonra vodafone modemimi taktığımda cihaz yok diyip takıldı aygıt yöneticisinde 3 tane sarı ünlem var vodafone modem ve bağdaşırıcılarda. fax ve modemlerden baktığımda ise vodafone modemin yanında işlevsel değil yazmakta.  

4-5 kere vodafonun programını kaldırıp yeniden kurdum sitesinden son sürümünü indirdim ama nafile yüklerden bu aygıt düzgün yüklenmedi diyor ve bir türlü düzeltemiyorum.

aygıt yöneticisinde hata kodu 52 bunun bile açıklamasını nette bulamadım kafayı yicem yardım edin :(

hamann7725
24-07-2010, 14:25   |  #2  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj

sistem geri yükleme yap bakalım olacak mı?

cncsenol
25-07-2010, 01:02   |  #3  
Taze Üye
12 mesaj

arkadaşlar bende iki güne kadar bağlanabiliyordum ama artık modemin ne windows da ne linux da gözükmüyor, modemin ışığı yanıyor ama çalışmıyor sorunum acaba donanımsal mı :(

kartal7
25-07-2010, 13:45   |  #4  
kartal7 avatarı
Yıllanmış Üye
380 mesaj

sorun donanımsal değil yazılımsal, üretim hatası olan bazı güncel sürümler sürücüleri  bozup donanımın kullanılmasını engeller.  örnek  VirtualBox-3.2.6-63112-Win son sürümü kurduğumda realtek internet kartı sürücüsünü bozup internete bağlanamıyorum. neyse çözüme gelelim. başlat/çalıştır/msconfig/başlatma seçimi/normal başlangıç/  işaretle bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülecektir.

dita
26-07-2010, 18:55   |  #5  
OP Taze Üye
5 mesaj

sistem geri yükledim hiç birşey olmadı, netten yazılımın son sürümünü buldum hep aynı hata aygıt düzgün yüklenemedi..
pcden vodafone modem yazılımını kaldırmama rağmen hala ağ bağlantılarında vodafone çevirmeli modem diye çıkıyor bir türlü halledemedim. format atmaktan başka çaresi yokmudur bunun acaba :/

bu arada win7 kullanıyorum ve aygıt yöneticisinde bluetooth çevre aygıtları üzerinde sarı ünlemde var

Son Düzenleme: dita ~ 26 Temmuz 2010 19:05
ibunyamin
10-03-2011, 20:12   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

vodafonmu? gerçekten sözün bittiği yerdir.çağrı merkezini fatura sormak için 2-3  defa arasınız her seferinde müşteri temsilcisi telefonu suratınıza kapatır sonunda biri açar oda sırıtarak hattınız kesilmiştir suçlu sizsiniz der ve bu durum her seferinde tekrarlanır.ayın 28 inde abone olursanız 2 günlük kullanım için 75 tl alırlar geri kalan 26 günlük kullanım hakkınızı vermezler.bunu istersiniz her seferinde şikayet kaydı oluştururlar. 5 inci 6 ıncı şikayet kaydından sonra genede vermediklerini görünce siz bıkarsınız ve bırakırsınız.çünkü telefon parası bir okadar daha götürmüştür.otomatik ödeme talimatı verirsiniz hem bankadan çekerler hem size ödemediniz diye fatura gönderirler.bir bakmışsınız 3 aylık 3g vergisi için 46 tl fatura gelmiş müşteri temsilcisi illa 14 tl borcunuz var başka borcunuz yok diye ısrar eder siz bir faturaya bakarsınız bir müşteri temsilcisini dinlersiniz öyle ne diyeceğinizi şaşırır kalırsınız. yani ne desem boş.Sizlere tavsiyem düşmanınıza bile VODAFONE önermeyin.Çünkü kimse kimseye bu kadar düşman değildir.