Vodafone'dan dijital dönüşüm hareketi

CHIP Online
19-11-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Vodafone Türkiye, yeni dönem stratejilerini açıkladı, yeni yerli cebinin müjdesini verdi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/vod ... hareketi_43807.html

Vodafone Türkiye, 2013-2014 mali yılı yarıyıl finansal sonuçlarını değerlendirdiği basın toplantısında, yeni stratejik planını ve yeni marka kimliğini açıkladı. Toplantıda Vodafone Türkiye'nin yeni dönemindeki güçlü yatırım planları da anlatıldı.


Vodafone Türkiye'nin "Dijital Dönüşüm Hareketi" olarak tanımladığı yeni dönem, yatırımlarla şekillendiriliyor. Türkiye'nin, dijitalleşen yeni dünyada önemli bir merkez haline geleceğini öngören Vodafone Türkiye, bu dönüşüme liderlik etmeye aday olduğunun altını çizdi. Vodafone Grubu'nun global gücünü Türkiye'ye taşıyan şirket bu farkını yeni dönemde de daha güçlü olarak gösterecek.


Vodafone Türkiye'nin güçlü yatırım döneminde atacağı önemli adımlardan biri de yerli üretim akıllı cep telefonu olacak. Vodafone Blade V adı ile Türkiye'de üretilip önümüzdeki ay piyasaya çıkacak cihazın avantajlı paketler ile tüketicilerin beğenisine sunulması bekleniyor.


Vodafone Türkiye'nin kamuoyuyla paylaştığı bir diğer dikkat çekici yatırım ise Şanlurfa'ya yakın bir tarihte kurulacak çağrı merkezi oldu. Yaklaşık 40 milyon TL yatırım ile 350 çalışan ile hayata geçecek merkezin kent ekonomisine önemli katkılar yapması bekleniyor.


Vodafone Türkiye'nin yeni dönemi yeni marka kimliği ve bu doğrultuda bugün yayına girecek olan yeni reklam filmleri ile de taçlandırılıyor. Marka kimliğini tek çatı altında toplayarak güçlendiren Vodafone, teknolojinin günlük hayatta yarattığı küçük mucizelere atıfta bulunarak "Mucizeler Vodafone'da İşte Bu Kadar Kolay" diyor.


Tüm Konu: Vodafone'dan dijital dönüşüm hareketi

Kaynak: www.chip.com.tr