volkswagen ve apple müşterilerinin ortak özelliği

theironman
09-05-2016, 08:24   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ikisinin de ortak özelliği kendi sınırlarını zorlayarak aldığı üç kuruşluk ürünleri başkasının gözüne sokarcasına gösterme çabasına girmesi ve sanki dünyada bir tek kendinde varmış, daha iyisi yokmuş gibi kafa ütülemesidir.

bir adet golf vii'm bir adet iphone'um bir adet da macbook air'im var ve ben bile bu kitlenin çoğundan nefret ediyorum. birisi de çıkmış kedi ciğer falan demiş; ay kıyamam yahu, 70 bin'e aldığı golf, 2700 liraya aldığı iphone'la lord olmuş başımıza paşam.

standat golfçü passatçıdan başka bir de bunların azcık daha görgüsüz olanları, şirokkocular var. yolda götüne götüne yapışıp da selektör yapıyor adam hem de mercedes'e. itinayla önce geçmesine müsaade edip 50 metre geriden tokatlayıp bırakıyorum sonra kendilerine geliyorlar.

aldıkları ürünler bunları zapt etmiş, öylece bırakınız bunları zira hiçbir türlü kendilerine gelemiyorlar. zamanında ilk iphone'u aldığımda n96'sıyla "nokya abi ya bu ne böyle ıyk" diyen adamlar bugün "abi ayfondan başkasını kullanamıyorum yea" diye ötüyor.

yahu güzel kardeşlerim, sınırını zorlamış almışsın alacağını da bugün iphone 6s'in fiyatıyla samsung galaxy s7'nin fiyatı arasında veya golf ile astra arasında bir fark yok. yani bazı durumlarda adam senden fazla bile para ödüyor, siz kendi kendinize beni çekemiyorlar diye gelin güvey oluyorsunuz sadece.