VPN(Virtual private network) ile ,ilgili bildiğiniz siteler veya önerebileceğiniz kitaplar varsa yazarsanız sevinirim..türkçe veya ingilizce olması önemli değil.. ama tabiki öncelikle türkçe varsa onları alim ben...
VPN için kaynak....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya arkadaşlar ben bu chip formuna üye olduğumdan beri bir hayrını göremedim daha....sadece aradagelen sorular a cevap veriyorum ama kendi sorularıma cevap bulamıyorum.yada alkasız cevaplar alıyorum..bu vpn için güzel kaynak arıyorum.sonuçta internet kaynak dolu ama belki aranızda bununla ilgilnemiş olan olurda daha ii bir tavsiye verir diye umuyorum.. yada ben bu soruyu yanlış alanamı soruyom.yani forumun başka bölümüne mi sormalıyım bu soruyu hee ne diyosunuzz....
doğru bölümde ilgilenen az bu işlerle.. adresine bak orada biraz bilgi var işine yararmı bilmem.
teşekkür ederim ama bana çok daha fazlası lazım..Aslında yeterince kaynak var bende ama belki ilgilenen ve bu konuda cidden bilgi sahibi olan birileri olabilir ve bana daha iyi bişeyler önerir diye yazmıştım...Galiba seninde dediğin gibi fazla ilgilenen yok.. tekrar teşekkür ettim..
bana mail at ve 40 mb lık bir ftp alanı ayarla... dökümanın ftp ne konacaktır
seni msn ime ekledim ordan konuşalım ok..teşekkür ettim...
kimi ekledin bir zahmet belirtsen.
scream730 Tarih - 15/10/2005 : 18:08:38
--------------------------------------------------------------------------------
kimi ekledin bir zahmet belirtsen.
beautiful_member Tarih - 15/10/2005 : 17:46:32
--------------------------------------------------------------------------------
seni msn ime ekledim ordan konuşalım ok..teşekkür ettim...
----------------------------------------------------------------
SİZ Bİ HARİKASINIZ YAA