Merhaba arkadaşlar size yeni keşfettiğim bir VPS firmasından bahsedeceğim.
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 1 kez bile sorun yaşamadım üstelik hosting fiyatına sahip olabileceğiniz dünyanın en popüler VPS firması.
Üyelik vs tamamladıktan sonra 5$ yüklüyorsunuz (paypalla alabiliriniz ben paypalla aldım) sonrasında size vereceğim şuan %100 çalışan kupon kodunu kullanarak 10$ daha bakiyenize işliyor ettimi 15$. Bu ne demek oluyor tam tamına 3 ay cebinizden para çıkmadan kendi IP niz ile kendinize özel bir sunucunuz oluyor.
Gelelim bundan sonrasına vps i kurmak inanılmaz kolay gözünüz korkmasın zaten aşağıdaki linkteki sitede detaylıca anlatıldı adım adım resimli olarak. Normalde Türkiye den VPS aldığınızda mizli mizli fiyat çekmelerine rağmen birde aylık 15 dolara hosting paneli almanız lazım bunda böyle bir ödemeye de gerek yok nasıl mı?
Kullanımı ve kurulumu son derece basit bir hosting paneli kuruyorsunuz ömür boyu ücretsiz bir panel kalite üst seviyede bunda da gözünüz korkmasın kurulumu adım adım anlattım hemde resimli.
Burada tekrar anlatamıyorum çünkü çok uzun ve resimli bir konu aşağıdaki linkteki blog da anlatım var üstelik takıldığınız yerde yorumlardan destek alabilirsiniz. Hatamız varsa kusura bakmayın anlatım biraz uzun ama işlemler çok basit hadi kolay gelsin.
Detaylı anlatımı görmek için: http://www.siyahpara.com/fiyat-p ... siz-kontrol-paneli/