Visual Studio 2010 projesini 2008 ' de açmak mümkün mü acaba ? öyle bir eklenti vb. şeyler çıktı mı ?
Vs 2010 2008
Sanmıyorum açılmaz, yaptıgın uygulamayı word dosyayı ile kopyalayarak taşı.Eski sürüüm bir program kendinden sonra gelen üst sürümünde kaydedilen programı açmaz aklında olsun.normal yolla açılmayacağını biliyodum zaten eklenti tarzı şeyler var mı diye sordum yinede teşekkürler :)Son Düzenleme: defect ~ 18 Mart 2012 16:57
Mrb defect
Şunu Öğrenin Arkadaşlar .
Versiyonlu Yazılım Tabanlı Programlarda
Delphi, Pascal C ve C++ Ofis Programları Autocad vs vs Programların Son Sürün versiyonlarında işlenmiş Veriler Önceki Versiyonda AÇILMAZ.. Bu Herzaman Böyledir.
Mesela : Ofis 2007 de yapılmış excell veri dosyası Ofis 2003 De Açılmaz .
SELAMETLE Metehan ATLIHAN
Mrb defectsoruda ben zaten eklenti olup olmadığını sormuştum. Sizin verdiğiniz örnekte normal yolla açılmaz tabi bunu bende biliyorum fakat office ' in çıkarttığı converter programları var bunlarla açılabilir. Yinede Teşekkürler ...Şunu Öğrenin Arkadaşlar .
Versiyonlu Yazılım Tabanlı ProgramlardaDelphi, Pascal C ve C++ Ofis Programları Autocad vs vs Programların Son Sürün versiyonlarında işlenmiş Veriler Önceki Versiyonda AÇILMAZ.. Bu Herzaman Böyledir.
Mesela : Ofis 2007 de yapılmış excell veri dosyası Ofis 2003 De Açılmaz .
SELAMETLE Metehan
Ne kadar açılmaz diyenler olsada biraz araştırmadan sonra microsoft'un sitesinde buldum izlenilen yolları sitede resimli olarak paylaştım sorun yaşayanlar için kendim denedim çalıştı fakat yapamayanlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardım edebilirim. http://ntp11.blogspot.com/2012/0 ... ini-vs-2008-de.html