Eskiden böyle bir sorunum yoktu. Fakat son zamanlarda oynadığım her oyunda W-A-S-D tuşları ile oynadığımda bir süre sonra tuşlar takılmaya, örneğin elimi tuştan çektiğim halde karakter ilerlemeye devam ediyor. Format atmak çözüm olmadı. Bir de şöyle bir şey var ki tuşları W-A-S-D den yön tuşlarına ayarladığımda sorun olmuyor. Fakat bunun zorluklarını bilirsiniz. Ve son bir şey; Malum tuşlar oyunlar dışında bilgisayarda her hangi bir sorun çıkarmıyoır. Bu konuda hiç bir çözüm bulamadım, çözecek kimse yok mu?
W-A-S-D tuşları ile ilgili kasılma sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Farklı bir klavye denemek fırsatını henüz elde edemedim lakin en kısa zamanda deneyeceğim. Elbette denedikten sonra daha kesin çözümlere ulaşılabilir ancak bunun -aklıma hiçbir şey gelmiyor olsa da- başka bir sebebi olamaz mı.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama Bilgisayar Kursu Casper tarafından mı Chip tarafından mı hazırlanmış?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü çok yavaş ilerleyen bir süreç, sorun klavyeden çıktı. Bu tür sorunu olanların -ki hep başka öneriler sunulduğunu gördüm- klavyesini değiştirmesini öneririm.