w xp yüklemeden önce bi düsün:))

Banned
17-04-2009, 15:34   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj

haşaa
allah bir gün yanına George Busch,Bill Gates ve Papa Jean Paulu huzuruna cagırmıs "Bana bakın!" demiş,"İnsanlıgın sürüklenmekte oldugu rezalete ve sizin yaptıgınız hatalara artık dayanamıyorum.Siz üçünüz dünyada isim yapmıs insanlardansınız gidin ve söyleyin insanlara üc ay icinde kendinize ve kendilerine ceki düzen vermedikleri taktirde,dünyayı yok edecegimi haber verin" demis.
Üçüde heyacandan titreyerek ofislerine geri dönmüsler.
papa
cematini toplayarak "arkadaşlar size bir iyi birde kötü haberim var".
"iyi haber,yıllardır allahın varlıgına iliskin iddaalarımız bugün itabarı ile kanıtlanmıştır.
kötü haber ise maalesef tek en son din müslümanlık mış" demiş.
ufak Busch da aynı şekilde meclisini toplamış
"arkadaslar size bir iyi birde kötü haberim var,
iyi haber amerikanın büyük bi devlet oldugunu allahta biliyor
kötü haber ise
artık hicbir ülke ile savasamayacagız veya icten bölemeyecegiz" demiş
Bill gates de yönetim kurulunu toplayarak,
"arkadaslar size mükemmel iki haberim var,
birincisi,
dünyanın en büyük yazılım devi oldugumuz ve benim önemli biri oldugum allah tarafındanda kabul edildiki beni yanına cagırdış
ikincisi ise.
bu gün sirketimiz icin bayram günü beyler şampanyalar acılsın ve şirket genelinde kutlama yapılsın neden mi diye soracak olursanız,
artık WİNDOWS XP deki sorunları çözmemize gerek kalmadıı"....

heheh..

mk1
17-04-2009, 16:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
481 mesaj

böyle espri falan olmaz ALLAH'ın adını böyle saçma sapan şeylerde kullanmayın başka türlü anlatılamaz mı bu ne böyle pff

olcayYALCIN
17-04-2009, 17:45   |  #3  
Taze Üye
19 mesaj

bu nekadar uzun yazı kardesım ınsanın okyası bıle gelmıyor

Burgut
17-04-2009, 17:52   |  #4  
Yıllanmış Üye
237 mesaj

Ben de dostumun yorumuna katılıyorum. Eskiden beri arabesk ve asaletten uzak bir kültürün anlayışı olarak ALLAH'ın adı fıkralarda böyle gereksiz bir biçimde anılıyor. İnanç ile ilgili hassas konulara dikkat edelim. Ayrıca o önemsiz şahsiyetlerin isimleri büyük harfle başlarken ALLAH'ın adı neden küçük harfle başlıyor? Duyarsız olmayalım..

ALLAH'ın işi gücü yok dünya aleminden insanlarla bu şekilde muhatap olacak? ALLAH ile belirli bir yoldan ve saygı içinde muhatap olabilecek tek kesim ehl-i tasavvuftur. Kendini para ve imani sefalete itmiş insanlarla ALLAH yüzgöz olmayacağını, kendisinden yüz çevirenlere Kendisinin de yüz çevireceğini, bu dünyada onlara bol bol verip öte tarafta çetin hesap sonucu perişan edeceğini bizlere zaten bildirmiş.

Son olarak Windows XP sorunlarının kesin bir çözümü var.. Bilgisayarınızı kapatmak! Bilgisayarı açmamak dünyanın sonu değil ya? Birinin 50 milyar doları var, öteki bütün dünyanın anasını ağlatmış bir petrol zengini, beriki de kendine bir devlet kurup 2 milyar Hırısityan aleminden ve hatta Hıristiyan devletlerde yaşayan diğer dinlere mensup kişilerden zoraki maaş kesintisi Kilise aitatını çıtır çıtır yiyen bir ihtiyar.. Biz kendi dertlerimize yanalım. Zengini daha zengin yapıyoruz, bizleri kahredeni destekleyen markaları yaşamımızda tutuyoruz, kendi dinimizi tanıma lütfundan bulunmuyoruz ama maalesef misyonerlerin kucağında oyuncak olmamıza göz yumuyoruz.. İşte size acı acı güldürecek gerçekler!!!

Sadece küçük bir uyarı yapmak istedim. ALLAH adı yücedir ve hatta herşeyden daha yücedir!

Saygı ve selam ile..

Banned
18-04-2009, 02:48   |  #5  
OP Banlandı
83 mesaj
mk1
böyle espri falan olmaz ALLAH'ın adını böyle saçma sapan şeylerde kullanmayın başka türlü anlatılamaz mı bu ne böyle

nasıl bakıyosan öyle görürsün arkadasım pencereni genis tut zaten o fıkra bi yerden alıntıydı
artı üzerine haşaa yıda ben ekledim
artı
yazıda fıkrada yok söyle yazılmıs yaradanın yok söyle ismi kullanılmıs arkadasım bizim inancımız saglam. anlayacagın göstermelik degil

Banned
18-04-2009, 02:49   |  #6  
OP Banlandı
83 mesaj
olcayYALCIN
bu nekadar uzun yazı kardesım ınsanın okyası bıle gelmı

dost sana zorla oku diyen yokki secme hakkına sahipsin ister oku ister okuma..

Banned
18-04-2009, 02:59   |  #7  
OP Banlandı
83 mesaj
Burgut
Ben de dostumun yorumuna katılıyorum. Eskiden beri arabesk ve asaletten uzak bir kültürün anlayışı olarak ALLAH'ın adı fıkralarda böyle gereksiz bir biçimde anılıyor. İnanç ile ilgili hassas konulara dikkat edelim. Ayrıca o önemsiz şahsiyetlerin isimleri büyük harfle başlarken ALLAH'ın adı neden küçük harfle başlıyor? Duyarsız olmayalım..

ALLAH'ın işi gücü yok dünya aleminden insanlarla bu şekilde muhatap olacak? ALLAH ile belirli bir yoldan ve saygı içinde muhatap olabilecek tek kesim ehl-i tasavvuftur. Kendini para ve imani sefalete itmiş insanlarla ALLAH yüzgöz olmayacağını, kendisinden yüz çevirenlere Kendisinin de yüz çevireceğini, bu dünyada onlara bol bol verip öte tarafta çetin hesap sonucu perişan edeceğini bizlere zaten bildirmiş.

Son olarak Windows XP sorunlarının kesin bir çözümü var.. Bilgisayarınızı kapatmak! Bilgisayarı açmamak dünyanın sonu değil ya? Birinin 50 milyar doları var, öteki bütün dünyanın anasını ağlatmış bir petrol zengini, beriki de kendine bir devlet kurup 2 milyar Hırısityan aleminden ve hatta Hıristiyan devletlerde yaşayan diğer dinlere mensup kişilerden zoraki maaş kesintisi Kilise aitatını çıtır çıtır yiyen bir ihtiyar.. Biz kendi dertlerimize yanalım. Zengini daha zengin yapıyoruz, bizleri kahredeni destekleyen markaları yaşamımızda tutuyoruz, kendi dinimizi tanıma lütfundan bulunmuyoruz ama maalesef misyonerlerin kucağında oyuncak olmamıza göz yumuyoruz.. İşte size acı acı güldürecek gerçekler!!!

Sadece küçük bir uyarı yapmak istedim. ALLAH adı yücedir ve hatta herşeyden daha yücedir!

Saygı ve selam ile..

arkadasım bana edebiyat okuma helede sen bana gecen mesajımda yazdıgın seyleri ne cabuk unuttun yoksa hani o lüks semtinde altı saray üstü sato evinde benim icin ufak ama senin icin büyük 120 m karelik balkonunda bos bos cay yudumlayıp zamanını keyif catarak harcayan. artı böbürlenerek yazan ama bi taraftanda özentilere dayalı bi yasantısı olan bi sahsın kalkıta ukalaca bilgiclik,taslaması pek benim dikkate alacagım bi konu degil arkadasım.

Burgut
18-04-2009, 08:56   |  #8  
Yıllanmış Üye
237 mesaj

Kardeşim o sözler vatandaşın "gereksiz cümlelerini espiri malzemesi" yapıyorsak bu bizim suçumuz değil. Biz Anadolu çocuğuyuz, öyle bir evi rüyamızda bile görmedik ve Allah'tan da hiç dilemedik. Bilgisayar sorunu anlatırken "balkonuma 1 metre kala bilgisayarım" gibi bir ifade bilgisayar sorunu tanımlamada acaba ne kadar faydalı olur? Bilgisayarının konfigürasyonunu yaz, sorununu ardına ekle biz de sana yardımcı olalım. Neticede burada birşeyler yazınca para filan almıyoruz. Yaşadığım kentte isen al gel bilgisayarını ücret filan da almadan bakıvereyim. Biz birçok dostumuza paranın "p"sinden bahsetmeden servis verdik.

İnsanoğlu yazdığından çizdiğinden konuştuğundan her halükarda Allah katında sorumludur. Yarın Allah'ın huzurunda hepimiz hesap vereceğiz. Ben seni uyarmadığım, sen de rasgele yazdığın için sorumlu tutulacağız. O zaman hiçbir spyware bizi zebanilerin eziyetinden, hiçbir firewall bizi cehennem ateşinden koruyamayacak. Bu tarafta akılcıl paylaşımlar içinde olalım ve neyi ne için yaptığımızı bilelim ki yarın büyük sıkıntılar içine düşmeyelim.

Sen ne düşünürsün bilemem, ama benim düşüncem budur. Selametle kal.

Banned
18-04-2009, 13:42   |  #9  
OP Banlandı
83 mesaj
Burgut
. Bilgisayar sorunu anlatırken "balkonuma 1 metre kala bilgisayarım" gibi bir ifade bilgisayar sorunu tanımlamada acaba ne kadar faydalı olur?
balkona bir metre kala muhabbeti espiriydi nerdeyse atıcam asagıya gibilerinden
ama sen anlamamıssın o baska
neden biliyormusun dar bi pencereden bakıyosun biraz daha genisinden bak..
  ayrıca ilgin icin yorumun icin sagol
ama
ben suna inanıyorum hata kulla.Allah arasında bırakta bunun günah mı olduguna Yaradan karar versin.
saygılar