W.L.Hotmail'in Yeni Logosu '' GOLDEN ''
Microsoft yeni nesil yazılım ve hizmetlerini meydana getirmekle kalmıyor, yıllarca alışık olduğumuz logolarıda başlı başına değiştirip, daha bir mükemmellik ortaya katıyor.
Dünyanın en çok kullanılan ve 15 yıl etik elektronik posta servis olma özelliğini taşıyan Hotmail , Windows Live Hotmail ile hizmete devam etmekte.
60'a yakın merkez lokasyon ve her ay büyüyen ve 2 Milyon GB veri depolama saklama sunucularıyla kullanıcısına hizmet gerçekleştirmektedir.
Şu sıralar meydana getirilmeye çalışılan Wave 4 denesinlenilip, Windows Live Hotmail logosunu artık değiştiriyor. ve yeni yüzüyle: Windows Live Hotmail Golden logosoyla büyük servisi kullanmaya devam edeceğiz.
Windows Live Hotmail, tasarım ve özellikleriyle dolu yeniliklerini, Microsoft - Windows - Live Hotmail 'in en değerli geliştiricilerinden hazırlanan tanıtım VİDEO'sunu BURADAN izleyebilirsiniz.
(izlemek için bilgisayarınızda Silverlight kurulu olması gerekir.Silverlight buradan indirip kurabilirsiniz)
CHİP Online
W.L.Hotmail'in Yeni Logosu '' GOLDEN ''
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
534 mesaj
Yeni logo çok güzel olmuş. Microsoft ne yapsa en güzelini yapıyor... (İnternet tarayıcısı dışında)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
101 mesaj
güzel omuş gerçekten bi ücretli servisi vardı. ben o sanmıştım bunu.. orada 10 mb kadar mı ekte dosya gönderme felan diye özellikleri vardı..
Yıllanmış Üye
725 mesaj
Taze Üye
9 mesaj
ama eniyisi gmail program yok mesenger yok direk gir google dan neyaparsanşaka yapmıyorsun?
umarım öyledir.windows live de mail kutusuna program olmadan bakılabiliyor.messenger'a da program olmadan bakılabiliyor.gmaildede aynı durum söz konusu.
yani arasında fark yok burda fark mı belirttin onu anlayamadım.
sanırım messengeri var diyorsun , google unda gtalk ı var.
şaka yapmıyorsun?Sen farkı görememişsin. Çevrimdışı çalışan Gmail. Gelişen Labs özellikleri ile kullanıcıya seçenekler sunan Gmail. Kullanıcıların alışkın olduğu klasik arayüzü kaldırmayıp fazlaca tema seçeneği sunan Gmail. Hızlı, basit, sade olan Gmail. E-postanı korumak için cep telefonuna senkronize edebilme özelliğide Gmail de var. Gelen ve giden mailler kesinlikle ayrık değil, düzenli bir yapıda sunuluyor bu da Gmailde.
umarım öyledir.windows live de mail kutusuna program olmadan bakılabiliyor.messenger'a da program olmadan bakılabiliyor.gmaildede aynı durum söz konusu.
yani arasında fark yok burda fark mı belirttin onu anlayamadım.
sanırım messengeri var diyorsun , google unda gtalk ı var.Öyle logo yapmakla olmaz bu işler malesef. Hotmail hiçbir şey üzerine koymadan sadece windowslive messenger dan ekmek yedi yıllardır. Hotmail'in hiçbir özelliği yok malesef.