merhabalar arkadaslar ben age of empıres 2 oynamaya calısıyorum ama bilgisayarımda bir türlü bu oyunu düzgün bir görüntüde acmayı basaramadım bilgisayarı yeni aldım pc de windows7 64 bit yüklü orjinali bu ekran kartı radeon 6770m serisi google da bayagı çözüm aradım ama bir türlü bulamadım bu konuda yardımcı olabilcek arkadaslar varsa cevaplarınızı bekliyorum sunu da belirteyim bendeki görüntü problemi oyun acıldıktan sonra cimenlerin mavi renkte felan olması problemi degil daha oyun acılırken görüntü hiç yok siyah ekran üzerinde beyaz çizgiler şeklinde acılıyor çözümü olan varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler... oyunu actıgım zman acılan görüntü asagıda göründüğü gibidir
w7 64 bit age of empıres 2 görüntü problemi
eskiden atarilerde diskete dokunduğun zaman böyle olurdu görüntü. bende buna benzer bir sorunu daha önce yaşadım. bilgisayara tekme atmıştım, tabi tekmeyi yeyince PCni kafası bi milyon oldu. yeniden başlatınca geri düzeldi. bende win7 ulti 64 kullanıyorum.. oyunun uyumluluk modunu winXP sp2 yapıpta, yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? belki uyumluluk problemi vardır !
valla dostum aklına glebilcek o tarzda her türlü yolu denedim ama nafile :S
bu bana Ram'dan kaynaklanan bir durum gibi geliyor. Emin değilim ama bi tavsiyem var. Ram'lerin yerini değiştir ve yerlerine iyice oturduklarından emin ol.
Ayrıca bilgisayarında Age of dışında yolunda gitmeyen başka ne var? bu konudada bilgi ver. Belki bir birleyile bağlantılı sorunlar olabilir.
Çünkü bu ciddi bi sorun.. çözmeliyiz.
baska herhangi bir problem yok hiçbir oyunda ya da programda bir sorunla karsılasmadım makineyi daha yeni aldım 1 aylık makıne önceki makınemde de w7 kullanıyordum ama o 32 bit ti işletim sistemi onda da aynı problemı yasadım ama onu cozmenn yolunu buldum onda uygulamıs oldugum cozum yolunu bunda da denedım ama olmadı anlamadım ben de ekran kartı sürücüsünü güncelledim yine olmadı daha bir sürü sey denedim yine olmadı yine olmadı :S