w7 64 bit age of empıres 2 görüntü problemi

MEMQ
24-10-2011, 06:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

merhabalar  arkadaslar  ben  age  of  empıres  2  oynamaya  calısıyorum  ama  bilgisayarımda  bir  türlü  bu  oyunu  düzgün  bir  görüntüde  acmayı  basaramadım  bilgisayarı yeni  aldım pc  de  windows7 64 bit  yüklü  orjinali  bu  ekran  kartı  radeon 6770m  serisi  google da  bayagı  çözüm  aradım  ama  bir  türlü bulamadım  bu konuda yardımcı  olabilcek  arkadaslar varsa  cevaplarınızı  bekliyorum  sunu  da  belirteyim  bendeki  görüntü  problemi  oyun  acıldıktan  sonra cimenlerin  mavi  renkte  felan  olması  problemi  degil  daha oyun  acılırken görüntü  hiç  yok  siyah  ekran  üzerinde beyaz  çizgiler  şeklinde acılıyor çözümü olan varsa bekliyorum  şimdiden  teşekkürler... oyunu  actıgım zman  acılan  görüntü  asagıda göründüğü gibidir 

ossmancan
24-10-2011, 07:33   |  #2  
Üye
58 mesaj

eskiden atarilerde diskete dokunduğun zaman böyle olurdu görüntü. bende buna benzer bir sorunu daha önce yaşadım. bilgisayara tekme atmıştım, tabi tekmeyi yeyince PCni kafası bi milyon oldu. yeniden başlatınca geri düzeldi. bende win7 ulti 64 kullanıyorum.. oyunun uyumluluk modunu winXP sp2 yapıpta, yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? belki uyumluluk problemi vardır !

Son Düzenleme: ossmancan ~ 24 Ekim 2011 07:34
MEMQ
24-10-2011, 11:39   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

valla  dostum aklına  glebilcek o tarzda   her  türlü yolu  denedim  ama  nafile :S

ossmancan
24-10-2011, 19:22   |  #4  
Üye
58 mesaj

bu bana Ram'dan kaynaklanan bir durum gibi geliyor. Emin değilim ama bi tavsiyem var. Ram'lerin yerini değiştir ve yerlerine iyice oturduklarından emin ol.

Ayrıca bilgisayarında Age of dışında yolunda gitmeyen başka ne var? bu konudada bilgi ver. Belki bir birleyile bağlantılı sorunlar olabilir.

Çünkü bu ciddi bi sorun.. çözmeliyiz.

Son Düzenleme: ossmancan ~ 24 Ekim 2011 19:23
MEMQ
24-10-2011, 20:19   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

baska  herhangi  bir  problem yok hiçbir oyunda ya  da programda bir  sorunla  karsılasmadım  makineyi  daha  yeni  aldım  1  aylık  makıne önceki  makınemde  de w7 kullanıyordum ama  o  32 bit  ti işletim  sistemi onda da  aynı  problemı  yasadım  ama  onu  cozmenn yolunu  buldum onda  uygulamıs  oldugum  cozum yolunu  bunda  da  denedım  ama  olmadı anlamadım  ben  de ekran  kartı  sürücüsünü  güncelledim  yine olmadı  daha  bir  sürü  sey  denedim  yine olmadı yine olmadı :S