2 gün öncesine kadar leptopumu gayet birbirimizle barışık, güzel bir şekilde kullanabiliyordum... 1 hafta kadar öncesine kadar garantiden geldiğinde yüklenen antivirüs programının lisansı dolmuştu. Yeni bir antivirüs yüklemeyi unuttum... 2 gün öncesine kadar herşey normalde gayet iyi çalışıyordu leptopum. ama ne olduysa birden yavaşladı... yavaşlamak ne kelime adeta durdu. akşam herzamanki yaptıgım gibi facebooktaydım... yine pes 10 da become a legent yapıyordum herşey normaldi. kapattım ve yattım sabah açtıgımda bilgisayarın açılması yarım saati buluyor nerdeyse açılıyor, basit bir yenile komutuma bile nerdeyse 30 40 saniyede anca cevap verebiliyor... virüs programının lisansı doldugu için virüs bulaştı die düşündüm fakat ne kadar farkli virüslerle tarasamda bişey bulamadım... sistem geri yüklemesi yaptım yine aynı... güncelleştirmeler tamdı... sadece güvenli modda açılabiliyor leptop. ordada ilk 5 dk aynı yavaşlıkta fakat sonradan toparlanıyo... ne olmuş olabilir yardımlarınızı bekliyorum... Leptop gayet iyi bir leptop fazla sorun yavaşamdım 1 seneedir nazarlardan saklasın... Hp Compaq, 4 gb ram 2,20 core 2 duo işlemci, 512 ekran, 320 hardisk... sistem ağır bir sistemde değil... hardiskte dolu değil... taşınabilir kullanıyorum, bütün herşeyim taşınabilir hdd'de, yerel diskiminin en fazla 70- 80 gb ı doludur. ne olmuş olabilir bu bilgisayara... forumu gezdim bazı arkadaşlardada bu sorun var yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden çok teşekkürler...
w7 Aşırı yavaşlama yardımlarınızı bekliyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Son Düzenleme: seyfettin54 ~ 28 Ekim 2010 03:16
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kurtarma dvdsi ile format at ayrica öbür antiyi kaldirmadan bir dahada antivirus kurma
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj
Aşırı yükleme, düzensiz kullanım veya sorunu belli olmayan sebeplerden dolayı bilgisayarının başına bu olay gelmiş olabilir. Temiz kurulum (Format) yap ve bilgisayarın ilk günkü gibi olsun. Program kurulumlarında da eski sürümlerin sisteminde barınmadığına dikkat etmelisin.
Chip Online'da "Windows 7 için Optimizasyon Ayarlamayarı" konu başlığını araştırarak bloglar, makaleler ve forum konuları saayesinde sisteminin performansı bakımından yararlı ayarlamalarda yapabilirsin.
Son Düzenleme: Burak Gündüz ~ 29 Ekim 2010 14:13