öncelikle XP ye göre sesi daha az çıkıyor... Wİnamp ta xp de yüksek sesle dinlediğim bi şarkının sesi W7 de nerdeyse yarıya iniyor... ses driverleri yüklü ve aynı ayarlar seçili ama ses W7 de daha az... bide bütün resim ve klasör görünümleri "ayrıntılar" olarak seçili bunu nasıl "Orta Boyutlu Simgeler" şeklinde değiştirebiliriz(tek tek kendim yaparak değil otomatik olarak istiyorum yani) ve resimler hangi görünümde olursa olsun xp deki gibi göremiyoruz çift tıklayıp açınca gözüküyor sadece hepsi aynı simgede gözüküyor...
w7 ile ilgili bi kaç sorun
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
.. resimleri klasör' içerisinde resim olarak görebilmen için ' büyük simge ' olarak belirlemen yeterli . jpeg ' formatında bu sonuç alınıyor .
bütün klasörlerde aynı olmasını diliyorsan ' araçlar + klasör seçenekleri + görünüm ( bu klasör için kullandığnız görünümü bu türdeki tüm klasörlere uygulayabilirsiniz ) seçeneğini seçmen yeterli . Zaten windows ' kullanıcıları için doğal bir yol ! win 7 ' için özel değil .
Sesin az çıkmasıda bence pek bir bir sorun değil . İstiyorsan ses sürücüsünü güncelle . ( yalnız media center ile winanp ta dinlenen mp 3 ' ler arasında ses farkı var gayet açık . winanp ı görsel olarak sevdiğimden tercih ediyorum yoksa ses kalitesi bakımından media center ' derim )
Son Düzenleme: alibeg ~ 16 Kasım 2009 03:25