w7 ile ilgili bi kaç sorun

carloska
22-06-2009, 23:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
175 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

öncelikle XP ye göre sesi daha az çıkıyor... Wİnamp ta xp de  yüksek sesle dinlediğim bi şarkının sesi W7 de nerdeyse yarıya iniyor... ses driverleri yüklü ve aynı ayarlar seçili ama ses W7 de daha az... bide bütün resim ve klasör görünümleri "ayrıntılar" olarak seçili bunu nasıl "Orta Boyutlu Simgeler" şeklinde değiştirebiliriz(tek tek kendim yaparak değil otomatik olarak istiyorum yani) ve resimler hangi görünümde olursa olsun xp deki gibi göremiyoruz çift tıklayıp açınca gözüküyor sadece hepsi aynı simgede gözüküyor...

alibeg
16-11-2009, 02:45   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

 .. resimleri klasör' içerisinde resim olarak görebilmen için ' büyük simge ' olarak belirlemen yeterli . jpeg ' formatında bu sonuç alınıyor .

  bütün klasörlerde aynı olmasını diliyorsan ' araçlar + klasör seçenekleri + görünüm ( bu klasör için kullandığnız görünümü bu  türdeki  tüm klasörlere uygulayabilirsiniz ) seçeneğini  seçmen yeterli . Zaten windows ' kullanıcıları için  doğal  bir yol ! win 7 ' için özel değil .

  Sesin az  çıkmasıda bence pek bir  bir  sorun değil . İstiyorsan ses sürücüsünü  güncelle . (  yalnız  media center   ile   winanp  ta dinlenen mp 3 ' ler arasında ses farkı  var gayet  açık . winanp ı  görsel olarak  sevdiğimden tercih ediyorum yoksa ses kalitesi bakımından media center  '  derim )

Son Düzenleme: alibeg ~ 16 Kasım 2009 03:25