merhaba.şuan windows xp kullanıyorum.w7 ye geçmek istiyorum dvd yi taktım.fakat başlangıçta bios da dvd yi algılıyor.siyah ekran geliyor biraz bekletiyor.fakat siyah ekranda bekletmesine rağmen cd den önyükleme için herhangibi bir tuşa basın yazmıyor ve bilgisayar açılıyor.açıldıktan sonra kurulum yaparken kurulum sırasında özeli seçiyorum.kurulumu 0 dan yapmasını istiyorum.yani hdd yi biçimlendirip herşeyi silmesini istiyorum.fakat özeli tıkladıktan sonra nedense sil seçeneği felan göremiyorum.sadece yenile ve sürücü yükle seçenekleri çıkıyor.şöle gösterirsem :
bakın bendede bu ekran geliyor.ama sağ tarafta sürücü seçenekleri kısmı çıkmıyor.çıkmadığı için hard disci biçimliyemiyorum bu durumda eski dosyaların windows.old adlı klasöre taşınacağını söylüyor.fakat herşeyi silip kurulumu o şekilde yapmak istiyorum sürücü seçenekleri kısmı neden gözükmüyor anlamadım.açılışta yapmaya kalksam bios umun ekranı biraz karışık.normal bios ekranı değil.açılışta bekletiyor ama cd den önyükleme yazısı gelmiyor pc başlıyor.bios dan hangi ayarı yapsam cd den ön yükleme tuşu gelir.veya sürücü seçenekleri kısmı neden gözükmüyor.
anakartım : asus P5QL SE DDR2