Merhaba arkadaslar kullandığım laptop toshiba satellite a300d AMD Turion X2 dual-core ZM-82 2.2 işlemci ati radeon hd 3650 ekran kartı 4gb 800 mhz ddr2 ram özelliklere sahip.Benim sorum şu : genelde pc yi oyun oynamakta kullanıyorm ve performansından ilk baştaki kadar memnun değilim yaklaşık ayda bir format atsamda pek tatmin ettiği söylenemez . Şuan vista home premium 32bit kullanıyorum acaba bunu 64 e cıkarsammı veya w7 yada xp ye gecsem nasıl daha yüksek performans elde edebilirim ?? :/
w7 xp vista ???
ekran kartn DX9 destekli o yüzden win7 yükleyip DX11 kullanamazsın... ama xp de 64bit win7 ye göre oldukça kötü vista yı geçiyorum çok kötü... win7 home premium veya ultimate 64 bit kur :))
Yorumun için sağol firaristt bizim arkadaşlar w7 nin bazı pc lerde çok kastığını söylüyorlar fakat benim pek inanasım gelmedi :) doğrusunu söylemek gerekirse w7 yide pek kullanma fırsatım olmadı benim pcimde pek sorun çıkmaz heralde diye düşünüyorum ? :)
arkadaşlarının pc sinde 512mb ram varsa kasar ama 4GB DDR2 ram yeterde artar :D 64bit kur :D bi sorun olaz snnkinde :
benim laptopa benziyo seninki benimki 2.53 core 2 duo T9400 geri kalanı aynı ram ve ekran kartı olarak. win7 pro 64 bit kullanıyorum. Gayet memnunum ne kasma var ne başka bişe. 4 gb ramin tamamını kullanmak için 64 bit yükleyebilirsin oyunlarda daha iyi oluyor sanırım 64 bit ama emin değilim :D
benim laptopa benziyo seninki benimki 2.53 core 2 duo T9400 geri kalanı aynı ram ve ekran kartı olarak. win7 pro 64 bit kullanıyorum. Gayet memnunum ne kasma var ne başka bişe. 4 gb ramin tamamını kullanmak için 64 bit yükleyebilirsin oyunlarda daha iyi oluyor sanırım 64 bit ama emin değilim :
Sağol kardeş cevap için valla senin bu dediklerinden sonra kafam iyice ısındı w7 64 bit e en kısa zamanda yüklemeyi düşünüyorum :D
Yok be arkadaşım senin sistemde win7'nin kasması mucize olur...
Yorumun için sağol firaristt bizim arkadaşlar w7 nin bazı pc lerde çok kastığını söylüyorlar fakat benim pek inanasım gelmedi :) doğrusunu söylemek gerekirse w7 yide pek kullanma fırsatım olmadı benim pcimde pek sorun çıkmaz heralde diye düşünüyorum ? :)
Benim laptop şöyle ;
Amd turionX2 TL-60 (2,00 ghz) cpu
Nvidia GeForce Go 6100 256 mb o/b gpu
ddr2 667mhz 2gb ram
sata 320 gb 7200 rpm hitachi hdd...bu sistemde bile win7; xp kadar bazı yerlerde xp'den bile hızlı ve iyi.... bu sistemde vista kurduğumda aero'yu kullanamıyordum örneğin, çünkü cihaz anormal derecede kasılıyordu. Ama win7'de aero'yu kaparsam makinaya hasızlık oluyor
hiç dert etme win7 kur bir iki gün sonra vistanın ne kadar hantal olduğunu ve Xp'nin de ne kadar eskidiğini anlayacaksın...
Microsoft Win 7 ile gerçekten iyi bir iş çıkardı...
Yok be arkadaşım senin sistemde win7'nin kasması mucize olur...inşallah dediğin gibi cıkar bnm makinada kardes yarın yüklicem bakalım yükledikten sonra ne olup ne bittiğini yazarım
Benim laptop şöyle ;
Amd turionX2 TL-60 (2,00 ghz) cpu
Nvidia GeForce Go 6100 256 mb o/b gpu
ddr2 667mhz 2gb ram
sata 320 gb 7200 rpm hitachi hdd...bu sistemde bile win7; xp kadar bazı yerlerde xp'den bile hızlı ve iyi.... bu sistemde vista kurduğumda aero'yu kullanamıyordum örneğin, çünkü cihaz anormal derecede kasılıyordu. Ama win7'de aero'yu kaparsam makinaya hasızlık oluyor
hiç dert etme win7 kur bir iki gün sonra vistanın ne kadar hantal olduğunu ve Xp'nin de ne kadar eskidiğini anlayacaksın...
Microsoft Win 7 ile gerçekten iyi bir iş çıkardı...