W7 ultimate 64 bite eset nod 32 3.00 yükledim ama uyum sorunu var diye hata vermekte acaba ne önerirsiniz antivirüs olarak kaysperk hariç...birde lütfen sürümüyle yazın teşekkürler...
w7 ye uygun antivirüs programı
Esetin4 versiyonu cikmis arkadas 3 yüklüyor ve konu aciyor üstelikde bizde cevap yaziyoruz.
Biraz mantik ya yeni cikmis isletim sistemi cokmu zor kullandiginiz programin yeni sürümè varmi diye resmi sitesine bakmak yada arastirmak ?
Esetin4 versiyonu cikmis arkadas 3 yüklüyor ve konu aciyor üstelikde bizde cevap yaziyoruz.katılıyorum önce insanlardan birşeyler beklemektense araştırın zaman ve bilgi fazlanız olsun.
Biraz mantik ya yeni cikmis isletim sistemi cokmu zor kullandiginiz programin yeni sürümè varmi diye resmi sitesine bakmak yada arastirmak ?
ya 4. sürümünü yükleyin yada NİS 2010. Avirada olur
esest ve kaysperk dışındaki antivirüs prpgram önerileri için yazılmıştır size yazın diyende olmadı değilmi?yardım etmek isteyen eder istemeyende bakar geçer ama siz konuyu kirletip polemik açmayı daha uygun buluyorsanız keyfinize bakın...
esest ve kaysperk dışındaki antivirüs prpgram önerileri için yazılmıştır size yazın diyende olmadı değilmi?yardım etmek isteyen eder istemeyende bakar geçer ama siz konuyu kirletip polemik açmayı daha uygun buluyorsanız keyfinize bakın...Sevgili arkadasim bu seninle alakali degil genelde herkez yapiyor sebebini söyledim sana karsi bir olay degil
neticede bu yapilanda bir yardim etme baska bir programda neticede bir daha yeni sürüm bakip hata alma sansini azalticaksin okuyanlar icinde gecerli.
esest ve kaysperk dışındaki antivirüs prpgram önerileri için yazılmıştır size yazın diyende olmadı değilmi?yardım etmek isteyen eder istemeyende bakar geçer ama siz konuyu kirletip polemik açmayı daha uygun buluyorsanız keyfinize bakın...arkadaş haklı bence eset dısında demiş adam. tamam başkaları sızın dedıgınızi yapıyordur ama onu burda soyleyip polemik yaratmak gerçekten saçma varsa öneriniz yazın.
Destekliyor ama son sürümleri.netten bulduğunuz eski sürümler olmaz.Onun dışında crackli v.s. ile uğraşmak yerine microsft security essentials ve avira ücretsiz.Gayet de başarılı...
NİS 2010 u kesinlikle tavsiye ederim.Kale gibi koruma sağlıyor ve kasmanın K si bile yok.Ayrıca pc nizi çok iyi optimize de edebiliyor.Başka optimize programları kullanmaya gerek kalmıyor.İsterseniz aşağıdaki linkte 3 aylık yasal kampanyası var.Deneyip diğerlerinden farkını görebilirsiniz.Satın almaya değer bir program...