w760 ile w910i arasında kaldım.kullananlar varsa hangisini tavsiye edersiniz?artı ve eksileriyle belirtir misiniz?
w760 mı w910i mi?
2 side w ama radyo olana bak derim 2 sinden birinde radyo yoktu bide kamerada otofocus olsun :D wi-fi yoktu galiba :D
760 ın kamerası daha 3.2 910 2 :D w910 biraz daha oyun telefonu gibi :D bende kararsuz kaldım ama kameradan 760 ama 3g yok :D
w910i nn kampanyası var şuanda teknosa da 399 tl alacaksan acele et
İki Sony Ericsson mucizelerinden bir tanesi olan WALKMAN Serisinden modeller. W910i tarafındayım. Tasarım ve özellikleri şahsen W760 'a göre daha hoşuma gidiyor. Ufak araştırmalar yaparak özellikle SOny Ericsson 'un kendi WebSitesinde karşılaştırma yaparak tercihine yardımcı olabilirsin.
Konuyu diriltelimKesinlikle kaçırma derim. Hele ki o modelin bu fiyata kadar düştüğünü görünce. Günümüz 3G teknolojisinede uyumlu bir cihaz. Geriye kalan teknik özellikleri zaten büyüleyici. Tasarımıda özelliklerini destekleyecek şekilde. Eğer kızaklı telefonlara karşı bir zıtlığın yoksa ( nedense her forumda kızaklı telefonlara karşı bir düşmanlık görüyorum, çoğuda yalan yanlış uydurmalar yüzünden ) kesinlikle al derim. Mükemmel cihaz.http://www.hepsiburada.com/sony- ... lcepericw910#tablnk
Fiyatı çok hoşuma gitti. Annemgile almam lazım. 3G için kullanacağım. Nasıl sizce.
Öneriler lazım.