Wall-E
ne zaman Türkiye'de gösterime girecek.bide alt yazılımı olcak bu film :)
fragmanın sonunda haziran 27 de götserime gircek diyor ama...
baya güzel bi filme benziyo, bekliyoruz...
Bu film fragmanını daha önce de izlemiştim. Bence gayet başarılı bir film gibi görünüyor. Çıktıgında gitmeyi isterim
Pixar'ın animasyonu. Türkçe dublajlı versiyonu da olur mutlaka.
filmi izledim ve mükemmel gercekten, normal insanlara böyle acımıyordum walla, süper gerçekçi ve etkileyici yapmışlar...
Animasyon ve animelerde robotlardaki yapay zekanın nasıl olup duygu hislerinin ötesine geçmesi gibi bir saçmalığı aklım almıyor.
Utanmasalar ağlatılcaklar robotları.Bu düşünceyle beyendiğimi söyleyemeyeceğim.
SaMoVeAnimasyon ve animelerde robotlardaki yapay zekanın nasıl olup duygu hislerinin ötesine geçmesi gibi bir saçmalığı aklım almıyor.akıl işi degilki zaten, eglencesine yapılmış bi film. ne diye mantık arıyorsun bunda?
Utanmasalar ağlatılcaklar robotları.Bu düşünceyle beyendiğimi söyleyemeyeceğim.
Bence GuzeL ßi Animasyon Filmi Olmus ßen ßeendim :)
İzledim ve çok güzel olmuş saçmalıklarda var tabi robot un duyguları felan
ben de çok beğendim türkçe dublajını duymadım ama orjinalinde sesler çok iyiydi
Çizgi film falan demeyin güzel bir film bence herkez izliyebilir yaş sınırı olmasın :D
PIXAR ANIMATION yine çok güzel bir yapıma imza atmış. Çok beğendiğim ve takip ettiğim bir yapım şirketi. WALL-E yi de tabiki seyrettim. Beklediğim kadar güzeldi. Çizgi Film şeklinde ki eleştrilere de katılmıyorum. Herkezin izleyebileceği tatta bir film...
filminsenaristi yapımcısı düşnürü wall-e yi çizen daha doğrusu tüm filmi yapan adam(adını unuttum)oscarı hakettiği belli ve aldıda zaten sanırım 2004 te aynı adam kayıp balık nemo ilede oscar ödülü almıştı
dextercanfilminsenaristi yapımcısı düşnürü wall-e yi çizen daha doğrusu tüm filmi yapan adam(adını unuttum)oscarı hakettiği belli ve aldıda zaten sanırım 2004 te aynı adam kayıp balık nemo ilede oscar ödülü almıştıaynı kişimiymiş bilmiyodum bunu işte. adam baya başarılı o zaman nemo da çok iyiydi
Güzel bir filmdi kendisi zevkle izledim.