WALLOP DAVETIYESI isteyenler.....
alıntı:
Gönderen : free_x_manyaw paylaşmayıp ne yapacam tabi ki paylaşacağım.zaten paylaşmak için buradayız değil mi?yalnız şu an okuldan bağlanıyorum.en geç yarın üyeliğimionaylatıp göndermeye başlayacağım.diğer isteyen arkadaşlar buradan devam ederse ben de son davetiyemi de dahil diğer arkadaşlarımız için kullanacağım.silas sana da ayrıca çok teşekkürler.
tamam dostum kızma, sadece söylemek istedim paylaşalım diye hepsi bu, aa.
elvis32 aramızda kalsın.. Tam karizma adamsın. Hiperaktif dost...;)
hemen hemen bütün konularda katılımın var. ve hemen hemen her seninle ilgili mesaja kısa zamanda cevap veriyorsun. Sağlam katılımcısın. Forumlarda senin gibi insanlara daima çok büyük ihtiyaç olur.
Aslında chip forum seni maaşa bağlamalı bence ;)
belli mi olur bakarsın onuda yaparlar :)
sağol dostum güzel görüşlerin için, ben seviyorum bu forumda bulunmayı, elimden geldiğince de konularda yer alıyorum tabi gerektiği yerde, inşallah hep beraber olacağız bu forumda daha uzun yıllar :) Neyse konumuza dönelim şimdi, Eyüp kardeşim kitleme yetkisini kullanacak yoksa...
Arkadaşlar microsofta yeni davetiye isteği yapmıştım. Bugün 5 adet daha vermişler davetiye. İsteyenler e-mail adreslerini yazarlarsa bu başlık altında bizlerde yollarız onlara. Mail adresi olmadan davetiye yollanmıyor. Bazı arkadaşlar ısrarla mail vermekten kaçınıyorlar o yüzden belirteyim dedim. Yazdığınız mail adresinin arama motorları tarafından kötü amaçla kullanılmasına engel olmak istiyor iseniz
xxxATxxxNOKTAcom gibii şifreli bir ifade ile yazınız.
Sevgiler.
Bende burdan mailini yazan arkadaşlara davetiye gönderebilirim silas sayesinde bende üye oldum ama öncelikle şunu öğreneyim nasıl davetiye gönderebiliyoruz.
Evet buldum davetiye göndermeyi yazmanıza gerek yok ama arkadaşlar davetiye isteyenleri bekliyorum mail lerini yazsınlara buraya bu arada silas arkadaşım tekrardan teşekkürler.
Bende istiyom bende
lazrailefsanesi@hotmail.com (Simdi ben bahtsız adamımdır herkes o yollamıstır bu yollamıstır diye yollamaz o yüzden emri vaki olmasın ama varisler hocam kaldıysa bana bir tane yollar mısın? )
alıntı:
Gönderen : lazrailefsanesiBende istiyom bende
lazrailefsanesi@hotmail.com (Simdi ben bahtsız adamımdır herkes o yollamıstır bu yollamıstır diye yollamaz o yüzden emri vaki olmasın ama varisler hocam kaldıysa bana bir tane yollar mısın? )
Sevgili LAzrail ;) yollandı davetiyeniz güle güle kullanınız.
Tesekkürler.Artık bende diyim davetiye isteyen elimde 5 sanırım 10 oldu (elvisden de istemistim elvis32 kızma onu arkadasa verecektim)
arkadaşlar üyeliğim onaylandı.artık davetiye gönderebilirim.hala isteyen var mı?
ya biri bana davetiye gönderdi galiba gmaile bu sabahın erken vaktinde bir mail geldide:)Kim gönderdiyse teşekkürlerimi iletirim.Bu arada bende davetiye verenler listesine eklendim mail adreslerini bekliyorum:)
dostum elinde varsa banada bir davetiye göderirmisin serazat_1 AT yahoo nokta com simdiden teşekkür ederim
alıntı:
Gönderen : silas. Bazı arkadaşlar ısrarla mail vermekten kaçınıyorlar o yüzden belirteyim dedim. Yazdığınız mail adresinin arama motorları tarafından kötü amaçla kullanılmasına engel olmak istiyor iseniz
xxxATxxxNOKTAcom gibii şifreli bir ifade ile yazınız.
Sevgiler.
Elvis sanırım arkadas bundan öyle yazdı.
sevgili arkadaşlar. haftalardır davetiye bulmak için sürünüyorum!!!
elinizde varsa lütfen bir tane de bana...
tşk.
egzantric@yahoo.com
bende arıyorum
yunuslacin@gmail.com