MRC microsoft bu herşeyi düşünür.. Yakında online güncellemelere bile sınır getirecek ve sene sonunda ise ofline güncelleme bile yapılamayacak windows işletim sistemlerinde... (yasadışı kullanımlı sürümlerde)
Yani bak birşey daha diyeyim aklında bulunsun. Bu microsoftun bedava antispyware casus bulma yazılımı var. Onun şu andaki amacını kimse bilmiyor. O proğramın asıl amacı yasadışı kopyaları microsofta bildirmek. Bunu bana microsoft TÜRKİYE de çalışan bir arkadaşım söyledi ve sözlerinde son derecede güven duyulan bir arkadaş.. Yani bu adamlar en ama en ince detaylarına kadar düşünüyorlar herşeyi..
Zamanında İstanbul 'da bedavadan WİNDOWS dağıtıyorlarmış... O sıralar Türkiye de PC kullanımı pek yaygın değil.. Şu anda millet MİCROSOFTsuz yapamaz oldu. Linux var ama windowsunda bir tekkel olmuşluğu var artık..
Eh zamanında ektiler şimdi meyvesini toplayacaklar. Aşırı sınırlamalarla ve denetimlerle dolu bir microsoft günleri var önümüzdeki zamanlarda..
Bu denetleyen yazılım konusunda oldukça ciddiyim. Eğer yasadışı bir işletim sisteminiz var ise kesinlikle başka bir antispware yazılım kullanın. yakında sisteminiz durduk yere çökerse şaşırmayın.
Sevgiler.