slm oyun meraklıları..benm wanted oyunyla ilqili bi sorunum war..sistemim cok iyi olmasına we ekran kartımın en son quncel wersiyonunu yüklememe raqmen bole bir hata alıorm..
ekran kartım: zotac geforce gts 250
bana yardım edebilrseniz cok mutlu olurum sadece bu oynda bi hata alıyorm..
simdiden tsk ederim..
wanted weapons of fate hata
- 1
- 2
sistem ozelliklerin nedir peki? ekrankartın tamam sistemin?
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz..Gigabyte EX58-UD3R Anakart..NVIDIA GeForce GTS 250..Kingston 4 gb 1333 DDR3 Ram..SAMSUNG HD502IJ 500 gb..500 wtt thermaltake psu..2+1 creative sound....
iste bu benim sistemim cok rahat yetmesine we en quncel sekilde makinamı tutmama raqmen bu sorunu alıyorm sadece bu oyunda..
eevt. ama sisteminde fena değilmiş hani ;). şimdi sorunun ne olduunu tam anlayamadım. bi araştırma yapma lazım.
tskkrler sistem icin yorumunuza..=))
onemli değil. guzel sistem gercekten.
kota derdim yok sınırsız kullandıqım icin...yha ben o sorunu cözdüm ama son tura qecemiyorum.hata werip atıyor..
yha son tura qeldiqim zaman bole bi hata alıyorum..yardım edebilcek weya bu sorunla karsılasıpta cozumunu bulan birileri warsa bu formda yardım edebilrse cok sewinirim..=)
oyunu sewn kimse yok mu acaba..??
yhada böle bi sorun yasayan da yok..??
ben sevmiorm ama anlamadım neden atıyor sistemin yetmior die dicem ama. bulamadım
sistemimin yetmeme sorunu yok baktım kendi sitesine programlarla fln baktım cok rahat yetmesi qerekior..
evet onu bende biliorm oyundan sistem yetmezse atar. neden atıo acaba? googledan araştırmayı dene
yha arastırdım bi kac forumda buldum bu hatayı fakat herkes sistem yetmeme qorusunde birlesmis sorunları olanlarda zaten sistem cok ucu ucuna yetio bazıları ise yetmiodu..istedm cewabı alamadım bu yuzden..ne lazımsada kurdum ama olmuyo bi turLu son tura qecemiorm..
yha zewkli oyun son bölümede qeldim silemiorm kıyamıorm napim=)))
kanki directx in güncel versiyonunu kur.
oyunu tekrar kur bide nvidia nın nvidia physx kurulması gerekiyor ben de bugün kurdum belki ondan olabilir.
iStersen bi göz at;)
Ayrıca oyun gerçekten süper bi action oyunu herkesin oynamasını tavsiye ediyorum...
kanki directx in güncel versiyonunu kur.yaptım zaten herseyi..ama son bölümü oynayamadım herseye raqmen..hersey quncel ama niese olmadı yinede..oyun sende warsa bi dosyasını atmanı istesem..o zaman düzelebilir sanırım..öle bise duydum..
oyunu tekrar kur bide nvidia nın nvidia physx kurulması gerekiyor ben de bugün kurdum belki ondan olabilir.iStersen bi göz at;)
Ayrıca oyun gerçekten süper bi action oyunu herkesin oynamasını tavsiye ediyorum...
Son Düzenleme: D3wiL18 ~ 04 Eylül 2009 15:15
yaptım zaten herseyi..ama son bölümü oynayamadım herseye raqmen..hersey quncel ama niese olmadı yinede..oyun sende warsa bi dosyasını atmanı istesem..o zaman düzelebilir sanırım..öle bise duydum..Sonuna kadar sorunsuz oynadın son bölümde sorun mu çıkardı :SHangi dosyayı istiyosun elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ..
Sonuna kadar sorunsuz oynadın son bölümde sorun mu çıkardı :SC:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\wanted dizininde de data klasörüHangi dosyayı istiyosun elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ..
oyunu arkadaşımdan almıştım..ama sanırım bu dizinde bir sorun olduqu icin oyunun sonunu qetiremiorm..ondada warmış böle bi sorn..eqr paylaşırsan sanırım düzelebilir..
bakayım ama data klasörünün içinde pek bi dosya oldugunu söyleyemem renderer_settings dosyası war upload'lıyımmi?
o program benim sorunumu çözmicek..denemiştim ben saol yinede..
demekki sorun datadan kaynaklanmıyor başka şeyler dene istersen :)
- 1
- 2