WanTTed 2013 başlıyor

CHIP Online
26-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türk Telekom geleceğin liderlerini arıyor; başarılı gençler Harvard'a gitme şansı kazanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wantted-2013-basliyor_39372.html

Türk Telekom, bu yıl ikincisini düzenleyeceği "WanTTed Genç Yetenek Programı"yla telekomünikasyon sektöründe kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlıyor.


Türk Telekom, programa katılan gençlere, farklı birimlerinde tecrübe kazanmaları için fırsat tanıyacak. 25 Mart-20 Nisan tarihleri arasında Türkiye'nin değişik illerindeki 22 üniversitede düzenlenecek "WanTTed 2013" tanıtım günleri sırasında öğrenciler program için başvuruda bulunurken, Türk Telekom yöneticileri ile tanışma şansı da yakalayacak.İktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümleri ile mühendislik fakültelerinin; telekomünikasyon, bilgisayar, elektrik-elektronik, elektronik, endüstri, yazılım, bilişim sistemleri, işletme, sistem yönetim bilişim, matematik mühendisliği bölümlerinde okuyan son sınıf ve yüksek lisans öğrencileri ile yeni mezunlar programa, www.wantted.com.tr üzerinden başvuruda bulunabiliyorlar.


Adaylar öncelikle üniversite, bölüm, yabancı dil ve yaş koşuluna göre filtrelenecek ve kriterlere uygun bulunanlar 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılacak sınavın ardından grup çalışması ve birebir mülakata davet edilecek. Tüm süreçlerde başarılı olan adaylar WanTTed Camp'a gitmeye hak kazanacaklar.


WanTTed Camp, katılımcılara iş hayatında başarılı olmalarına yardımcı olacak eğitimin yanı sıra yarışma deneyimi yaşama ve başarılı oldukları takdirde Türk Telekom'da staj ve iş fırsatlarından faydalanma imkanı sunacak. WanTTed Camp'ta başarılı olanlara, Harvard Üniversitesi'nde düzenlenen seminere katılma fırsatı da tanınacak.


WanTTed 2013 tanıtım günlerinin düzenleneceği üniversiteler:


·         Eskişehir Anadolu Üniversitesi


·         Ankara'da Bilkent, ODTÜ, Hacettepe ve Ankara Üniversiteleri


·         İstanbul'da Bilgi, Boğaziçi, İTÜ, YTÜ, İstanbul, Marmara, Koç, Sabancı Üniversiteleri


·         Adana Çukurova Üniversitesi


·         İzmir Dokuz Eylül ve Ege Üniversiteleri


·         Kayseri Erciyes Üniversitesi


·         Samsun 19 Mayıs Üniversitesi


·         Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi


·         Diyarbakır Dicle Üniversitesi


·         Bursa Uludağ Üniversitesi


·         Erzurum Atatürk Üniversitesi

Tüm Konu: WanTTed 2013 başlıyor

Kaynak: www.chip.com.tr