Warning!CPU has been changed.or CPU ratio changed fail
please re-enter CPU setting in the CMOS setup and remember to save guit!
Bilgisayarı her açtığımda siyah ekranda bu uyarıyı alıyorum.F1`e bastığım zaman bilgisayar hiç sorunsuz açılmaya devam ediyor.Bilgisayarın işleyişindede hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor.Biostada CMOS ile ilgili ayarlar var ama çözemedim.
Dediğim gibi bilgisayarın çalışmasında hiç bir sorun yok ama bu uyarının ne olduğunu anlayamadım.Acaba bir sorun varda benmi göremiyorum ya da ileride bir sorun yaratırmı yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese kolay gelsin.
Warning!CPU has been changed.Bu ne uyarısı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bu mesaj CPU ayarlarının değiştiğini anlatmaya çalışıyor kardeşim. Ha bu nasıl olur dersen bisürü yolu var. Bios pilinin şarzı azalmıştır. Veya yüklediğin herhangi donanımla ilgili bir programda buna neden olabilir. Muhtemelen CPU'nun güç (voltaj) ayarlarında bi sorun vardır. Biosa gir bak bi. Kolay gelsin...
bi denicem ne sonuç getirecek bakalım sağolun
Dostum pili değiştir Load defaults yaparsan kendi ayarlarına döner.Eğer ki bir ayar değiştirmeye ihtiyacın yoksa bunu yap...
ya millet birinin yazdığını tekrarlamaktan ne zevk alıyor anlamıyorum...
herhalde bende biliyorum diye göstermek istemekten....
aslında aynı şeyin dile tekrar tekrar getirilmesi saçma gibi görünüyor değil mi? Ama aslında bir yerde güzel de oluyor bu. Birçok kişi aynı şeyi söylüyorsa söylediklenenleri ciddiye almakta fayda var mesela. Herkes kafadan atacak değil ya?
beyler tartışmaya gerek yok ben sorunu hallettim yazılanları yaptım oldu sağolun