Warrior Epic'in Türkçe videosu hazır: İzleyin

CHIP Online
14-05-2009, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İzleyin: Merakla beklenen yeni online oyun Warrior Epic'in fragmanı Türkçe olarak yayınlandı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Warr ... -izleyin_12743.html

Kısa bir süre önce kapalı betaya başladığını duyurduğumuz Warrior Epic'de son dönemece yaklaşılıyor. Oyunun tanıtım videosu, hem de Türkçe seslendirilmiş olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Warrior Epic, bir aksilik olmazsa bu ay içinde oynanabilir hale gelecek. Bu bekleme sürecinde oyundan kareler ve tanıtım videoları ile yetinecek olan oyunseverler oyun hakkında ayrıntılı bilgiyi www.warriorepic.com/tr adresini ziyaret ederek alabiliyor ve son gelişmelerden haberdar olabiliyorlar. Oyunun beta sürümünü denemek istiyorsanız burada siteye üye olup beta başvurusunda da bulunabiliyorsunuz.

Tüm konu: Warrior Epic'in Türkçe videosu hazır: İzleyin

İzleyin: Warrior Epic: Türkçe video

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Warrior Epic'in videosunu beğendiniz mi?

Süleyman.
14-05-2009, 10:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Video güzel.

H@ckerCesur
14-05-2009, 11:57   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

hikayesi olan oyunlar genelde güzel oluyor. Bu hikayesi olmayan oyunlar da zevk vermiyor. Ne bilim futbol oyunları gibi.
Warrior Epic'in de hikayesi etkileyici.

Kapalı Hesap (76993)
14-05-2009, 16:42   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj

Aynı videoyu İngilizce olarak da izlemiştim bir şey anlamamıştım ama Türkçe'ye de çevrilmesi güzel olmuş. Ama sadece Türkçe video ile yetinmeyeceğiz tabii Warrior Epic'in seslendirmeleri de dahil Türkçe bir versiyonu da olacak.