Sistemim super butun driverlarida yukledim.Eski bilgisayarimda da ayni sorun vardi. formati hep ben atiyorum bilgisayara acaba atladigim bir sey mi var? Lutfen bir cozum verin deliricem. Hep donmuyor ama genelde dusman bi anda karsima cikinca donuyor ve tekrar calisior bi bakmisim ölmüsum.
Warrock oyunnda dusmanla karsilasinca bazen donyor
tüm oyunlarda aynımı sadece bu oyundamı var sıkıntı ?
baska oyun oynamirum sadece bu warrock denilen oyunu tek oynuyorum.Eski bilgisayarda oyleydi. Yeni bilgisayar aldim yine boyle.. acaba eksik atladigim bir programmi var oyun icin? eski bilgisayarada ve yeni bilgisayarada fofmati atip sistemi kuran benim.bilgisayarim iyi. Kesin eksik bisey var. Uygulama yonetisinden warrock.exe yi bulup oncelik ata bolumunude yuksek yaptim ama sonuc ayni.
başka crack ile deneyebilirmisin
crack derken baska cd ile format mi atiyim ustam?
çok özür dilerim willrock ile karıştırdım oyunu :) Grafik ayarlarını düşürmüşmüydün
yok dusurmedim.ekran kartim gtx 650 ti 2GB DDR5 128 bit. Normalmidir arada donmasi? i7 2600k corsair vegeance cl9 1600mhz 8 gb ram 750W corsair
Bu sistemle donması imkansız 3-4 tane açabilmen lazım :) işletim sisteminde bir sorun var galiba yinede bir düşürüp deneyebilirmisin belki oyunda sorun vardır ve de internet bağlantın iyi durumda mı ?
internetten olsa daha onceki bilgisayarda donma olmazdi. Ama onceki bilgisayarda formati ben atmamistim. Su yeni aldigim bilgisayar arada donuyor.Bencede formattan kaynaklaniyor.Bendeki format cd si orjinal degil. Orjinalden baska bi cd ye kopyaliyim bana verdi arkadas.
internetten olma ihtimalini lag oldugu zamanlarda oyun donuyo ondan dedim serverle ilgili yada bağlantın ile ilgili sorun oluyosa ping yükselince donabilir karakterler. Bu arada korsan sistemle alakası oyun tamamen donuyosa bişgisayarı meşgul eden bir uygulama çalışıyo olabilir altta
anakartin programi, ekran katti ve kaspersky vrus programi geri kalanlati msconfig ile kapattim.
görev yöneticisi işlemler sekmesinden bakabilirsin cpu'yu çok kullanan işlem varmı birde advanced system care ile sistemi temizleyebilirsin işe yarar büyük ihtimal
kaspersky siliyim mi? advanced daha iyi diyon yani ustam?