arkadaslar famas yada m60 kodu werırmısınız
Warrock silah kodları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.işte kod :A902B13F-1E77-4783-8582-BB5372885288 (harfler büyük yazılacak)
hangi silah olursa olsun bana sifre verin
kodu nerden aldın söleyin
arkadaş göndermiş ya sölesın nerden almış
https://www.chip.com.tr/konu/Simd ... m-zamani_11052.html
Adresteki haberi doğru düzgün okumayan ya da hiç okumadan konuya atlayanlar kendilerini hemen belli ediyorlar. Bu kodları biz değil CHIP veriyor ve üyelerden kod isteyip duranlar flood'dan başka bir şey yapmıyorlar. Ayrıca bir kod sadece bir kez kullanılır ve her kod doğal olarak birbiriyle farklıdır. Saçma sorulardansa linke tıklayıp yazılanları okumanızı tavsiye ederim.
arkadaslar bana wa5odu verene l85a1 kodu verebılırım msnem emre.488@hotmail.com degısmek ısteyen eklesın
kodu yazıcağım yeri bulamadım warrock sitesinde nere olduğunu söylermisiniz?
arkadaslar ben kodu kullandım ama bana sılah vs gibi bişi gelmedı yardımcı oln lütfen harf ile aldım sılahlar vardı asoult medıc we sınper sılahları wardı harf ile aldım ama kod kullandım sılah gelmedı + sılahı bizmi seçiyoruz yoksa otomatikmi veriyor anlamdım bide ayrı sılah kodu bilen ulaşsın by_esrarkesh_89@hotmail.com beklıorum
silah kodları gel dığınde haber verin
sılah kodalrı geldııgnde maıl atar msıın veya buraya yazrmsıın lutfen butun sılah ocelerı olur
mail:mustafaekren58@hotmail.com
üye oldum kodu almak icin nereye tıklıcaz
therockarkadaslar öncelikle cevaplarınız için tsk ederm.Ama bu söyledikleriniz bana hiç yardımcı olmadı ve ercanyerci kardesim bn orda yazanları yaptım Üyeliğim ztn var üyelik aldıktan sonra kodlara nasıl ulasıcam ve bn tek l85a1 in kodunu sormadım.Birkaç tane daha silah kodu var bunlardan bazıları AW50 ve TMP9 gibi ve daha birçoğu onları da sormustum.(Yinede hepinize cvplarınız cok tsk ederm.)
nerede aw50 TMp9 ve l85a1 kodları lutfen verırmsınız
ben bılıom codeyı puhahahahahahahahh zuahahahahahahahah xdxdxdxdxdxdxdxdxd
ya arkadaslar kod yerıne gırıyorum kod gozukmuyo SweetGuitarist@sagocuyuz.com eklersenız yardımcı olrsanz sevnrm
yav ben bakıyorum yok hiç birşey İşte paket kayıt numaranız
dediği yerde