Arkadaslar bana bu silah kodlarını söylermisiniz.Bi de bu silah kodlarını nasıl kullanıcağımı açıklarsanız sevinirm.(LTFN)
Warrock silah kodları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.nerde bu kodlar be yalanmı attınız bide
Ya Herkes Yalanci Bee Niye Hani Nerde Kodlar.? ** sitesi ne lan bu yalancilar ** hani kodlar verin bakalim biz niye üye olduk **
googledan chip warrock yazın konuya girin orda nasıl kurulur diye bişi var okuyun denilenleri yapın bi kaç saat sonra gelir bende var
ewt ercanyerci arkasın dedıgı dogru oraya tıklayın ve kısa metni okuyun bu arada kodu da gamefisrt.com a girip kod kullan deyın en altdakini secin kodu yazın char girn bakın ve L85A1 SİLAHI ASSAULT karaterinde bulabilirsiniz
güle güle kullanın ahırlı olsun :D
arkadaslar öncelikle cevaplarınız için tsk ederm.Ama bu söyledikleriniz bana hiç yardımcı olmadı ve ercanyerci kardesim bn orda yazanları yaptım Üyeliğim ztn var üyelik aldıktan sonra kodlara nasıl ulasıcam ve bn tek l85a1 in kodunu sormadım.Birkaç tane daha silah kodu var bunlardan bazıları AW50 ve TMP9 gibi ve daha birçoğu onları da sormustum.(Yinede hepinize cvplarınız cok tsk ederm.)
Belkide tek bir silah için paket hazırlanmıştır. Ben bu oyunu oynamıyorum (şimdilik) ve bu oyun hakkında bilgimde yok ama chip yöneticileri veya level yöneticilerinden biraz daha açıklayıcı bir anlatım rica edebiliriz...
bise dicem birinde m g3 die bi silah gördüm oda burdan aldığını söyledi kodu acaba böyle bir silah kodu varsa bi yardım lutfen
başka silah kodu gelirse söleyin tamammı
arkaslar bole bır kod var ıyıce dınlersenız okursanız yaparsınız oyundakı adım qenaral pm beklıyorm
ya bana kod lazım sılah kodu kımde varsa allah rızası ıcın versın kullandıysa bıle nolur
ya arkadaşlar üye olmanız yetmiyo sitede bi gezin bulursunuz belki
Ben üye oldum kodu aldım kullanmaya çalışınca kullanılamaz diyor yaa
KARDEŞ PAYLAŞIM İÇİN SAOLDA 1 TNANE KOD WAR ORDA KULLANILMIŞ BAŞKA YOGMU BANA CVP OLARA OZEL MESAJ YOLLARISMNIZ
arkadaslar slm ben kodu aldım gamersfirste kodu kullan dedım kodu kopyala yapıstırdım kullan dedim yanlıs kod dedi
yenı sılah kodu gelırse verın özel mesaj da kabul edılır.