arkadaşlar warrock koda ihtiyacım var fazla silah kodu olan bana verebilir mi ? çok ihtiyacım var...
warrock silah kodu
Belki beğenmezsiniz ama size küçük bir öneride bulunmak isterim. Bende uzun süre Warrock oynadım ve ilk başlarda severek oynadım. Ama son zamanlarda tekrar hile çoğaldı ve her zamanki gibi lag arttı oyunda. O yüzden oyunu bırakmıştım. Arkadaşım Wolfteam'e başlamamı söyledi. Ben bir takım kurt bir takım insan sanıyordum ama oyunda aynı anda hem insan hem de kurt olabiliyoruz ve tuş ile dönüşüyoruz. Warrock oynarken Wolfteam oynayan arkadaşları Warrock'a başlatmak için uğraşırdım şimdi ise Wolfteam'de daha çok eğleniyorum. Size de tavsiye ederim, ayrıca sürekli hediye silahlar falan geliyor ve ilk başlarda zorluk cekmiyorsunuz bu sayede.
stayanonymous alın benden süper silah.
ya 2011 silah kodları verin ama sınırsız olan
zebrasrock snip silahı / CombatVictory 20 exp kodu / kulananlara hayırlı olsun
arkadaşlar scorpion kodu VARMI SİZDE VARSA VERİRMİSİNİZ arkadaşlar ÇOK SEVİNİRİM VERİRSENİZ SEVİNİRİM NOLURRRRRRRRRRRRRRRR
hacılar xd herkessssssssssssss bannnnnnnnnnnnnn yiyecekkkkkkkkkkkkkkkkkk premiumsuzlar bannnnnnnn yiyecekkkkkkkk duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnn xddddddddddddddddddd
kimde KOD varsa ALBİLİRMİYİM VE BEDAVA CHAR VARSA ALBİLİRMİYİM LTF
BENCEEE WARROCK DAHA İYİ BENDE Bİ ZAMANLAR WOLFTEAM OYNAMISTIM AMA BENCE EN İYİSİ WAROCK BANA GORE BECKAHMAAAAAAA SENDE HACK HİLE YANİ VE LAG OLSAYDIN İŞTE OZAMAN WARROCKU OZAMAN DAHA ÇOKKKKKKKKKKKKK sevmiştin AMA SEN HİÇ OZAMAN WARROCK HACK VE KOD BAKMIYSUNDUR YOKSA ŞUAN WARROCKU WOLFTEAM'DEN DAHAAA ÇOKKK SEVMİŞTİN BENCE