Sizce hangi cep telefonu?
Wave 525 mi? LG Cookie KP500 mü? Samsung Monte mi?
Bence wave 525 çünkü işletim sistemi bada olduğu için daha hızlı ve monteden + sı var - si yok ama kp500 de iyi telefon
vayy nereden çıktın kanka bada'cı adam bu forum KP500 vs Wave 525 oldu forum ;)
evet yarış devam ediyor arkadaşlar LG Cookie KP500 %39'la Wave 525 %61'le Samsung Monte %0'la devam ediyor :)
hadi arkadaşlar oy vermeye devam...
Merhaba.Monteyi 1 aydır kullanıyorum.Almadan önce çok araştırdım.Bütün özellikler var.Her yönden çok hızlı.Dokunmatiği,wifisi,3g si,ses kalitesi,radyosu,google mapi(navigasyon),uygulamaları,kamerası,şarjı,hangisini sayayım ki....Hemen al derim.Kırmızı beyaz rengi çok hoş
Monteyle ilgili olumsuz yorum bulamazsınız.Kullananlar bilir.
Merhaba.Monteyi 1 aydır kullanıyorum.Almadan önce çok araştırdım.Bütün özellikler var.Her yönden çok hızlı.Dokunmatiği,wifisi,3g si,ses kalitesi,radyosu,google mapi(navigasyon),uygulamaları,kamerası,şarjı,hangisini sayayım ki....Hemen al derim.Kırmızı beyaz rengi çok hoşkardeşim özelliklerin hepsi wave525 de de var hatta monteden daha hızlı dokunmatiği var ayrıca wave 525 işletim sistemi bada yani wave8500 da bulunan cihazın işletim sistemiyle aynı. bada samsungun kendisine özgü bir işletim sistemidir. Ayrıca monte yanında wave çok şık ve daha fazla özelliği var.hemde bada ve java ugulamalarını kullanabiliyorsun.
Monteyle ilgili olumsuz yorum bulamazsınız.Kullananlar bilir.Şu anda forumda 62 kişi ankete oy kullandı şu anki sonuçlar;
Samsung S5620 Monte ( %0 )
Samsung Wave 525 ( %65 )
LG Cookie KP500 ( %35 )Son Düzenleme: 525 ~ 26 Aralık 2010 21:35
Sayın 525 ;daha fazla özellik derken ne var?Örneğin...)3g var mı? Samsung telefonlarını iyi bilirim.Bu konuda araştırmam çok.Üstelik telefonu kullanıyorum.Monte promosyon fiyatı 439,normalde 479TL.Peki 525 in fiyatı niye daha ucuz?Amacım bilgi paylaşmak.Sizin gibilerle tartışmak değil,boşa harcayacak zamanım yok.Okuma yzmam var herhalde,anketi görmüyor değilim.Bu kadar seviyesiz olma.Bilgin varsa paylaş....
Sayın sp123; bende senin gibi seviyesizlerle tartışmak zorunda değilim ve telefonu aldığından beri kaç kere 3g ile görüşme yaptın yetkililere hangi telefon daha iyi diye sorarsan alırsın cevabını her iyi olan telefonda bağlı olmak zorunda değil ayrıca ayağını denk al, görgüsüzlük yapma anketi hatırlatıyorum:
Samsung Monte : %0
Samsung Wave 525 : %65
LG Cookie KP500 : %35