Arkadaşlar ben şu anda Yurtdışından gelen bir HDD kullanıyorum. Maxtor ve memnun değilim hem bana yetmiyor :) HDD alacağım ve karar veremedim.. Seagate in iyi olduğunu biliyorum ama WD hakkında bir bilgim olmadığından 2 si arasında kaldım.. Hangisini almalıyım ? (Arada 10 Liralık bir fiyat farkı var.)
WD 500 GB & Seagate 500 GB Sizce Hangisi?
şafak89wd.
WD ye kısa ömürlü diyorLar ama ve ses yapıyor diyorlar.. Kafam karışık :(:(
ses takmam zatende bu kısa ömürlülük olayı canımı sıktı Seagate in kalitesine laf edemeyiz zaten bildiğim öyle benim yani. Samsungda onların peşinden geliyor ama bu 2 si arasında takıldım ben işte :)
WD kısa ömürlü falan değil, bu alanda en iyi firmalardan biri ayrıca. ben yıllardır dahili ve harici olarak wd kullanıyorum gayette memnunum..
2 harddıski farklı farklı inceleme imkanı buldum WD bana daha iyi gibi geldi şu anda senin durumumda olsam WD alırım
Seagate nin disklerindeki sorunlar nedeni ile artık Seagate alma diyorum. şansını kaybetdi.
Arkadaşım şuan için seagate alma derim (heleki 500 gb). çünkü bazı serilerde sorunlar var https://www.chip.com.tr/konu/Seag ... okmeleri_10519.html . wd hiç kullanmadım fakat kullananların bi şikayetini görmedim tavsiye edilebilir. Samsunglarda güzel.
arkadaşım seagate harddisk de bir numara derim başka marka tanımam
sana seagte alma tavsiyesinde bulunuyorum notebook veya diğer tüm harddiskler hep seagate alırım ömürlük harddisk kolay kolay bozulmaz
Araştırdım aradım taradım Maxtor aldım ne ses var ne başka bir sorun. Maxtorun bu serisini övüyorlardı. seagate ise 500 gb serisinde fabrika çıkış hatası varmış 5 yorumdan 3 ünde yandı garantiye yolladım demişler. maxtor aldım rahatım :)