merhabalar.bir arkadaşımıza sata 2 hdd alacağız.Ama Western Digital mi yoksa Seagate 500 gb hdd arasında kaldık.Daha çok oyun oynamak için kullanıyor.Birde bu WD 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 (Caviar Black ) serisi var 3 ün den hanigisini almak uygun olur bütçesi 90-100 TL arasında.He eğer bunlar değil başka bir hdd tavsiye edermsiniz ? ...
Wd 500 Gb vs Seagate 500 Gb Sata II ???
Seagate ten uzak dur hocam, hep hatalı ürün üretiyor. Yıllarca bilgisayar ve donanımı aldım-sattım seagate ve Hi-level kadar dandik markalar görmedim. Bende millete uydum kendi bilgisayarıma aldım sonuç aşağıda
@infomanSeagate Momentus 2.5" 7200Rpm 500GB ST9500420ASSeagate ithalatçısı hangi firma acaba ?
Ürün arızası nedir ?Seagate Barrucuda 7200.12 değildir sanırım.
ithalatçı Datagate :))) Gülüyorum çünkü teknik servis konusunda çok şikayetçi var.
Ürün arızası:
1- S.M.A.R.T ta çıkan iki uyarı:
a- (A0)Spin Retry Count
b- (B8)Unknow Attrbute2-Hiç kullanmadığım bir parta denk gelen 420 GB civarındaki düzeltilemeyen 47 badsector:)))
3- Arada bir Klik ve bip sesleriyle takip eden saniyelik donmalar:))) (Bu herkeste oluyor)
4- HDtune vb programlarda okuma testi grafiği o kadar garip ki anlatamam:))) bi 107MB bi 1MB okuyor :D
du:)))
evet infoman'a katılıyorum.
Seagate diskler S.M.A.R.T. hatası verip çabuk ölüyor.
WD Caviar black al
WD nin resmi sitesine gir
LOW LEVEL format anahtar sözcüğü ile tara
WD Tools for windows adlı dosyayı indir ve cd ye kaydet.
Bu cd her daim elinin altında bulunması gereken bir cd olacaktır. Her türlü hata yazılım ve teşhis lerde imdadına yetişecektir.