Arkadaşlar ilk web browserim yorumlarınızı bekliyorum
http://rapidshare.com/files/280964234/Hesapmakinesi.exe.html
Web Browser
- 1
- 2
Adı hesap makinesi mi?
http://img197.imageshack.us/img197/2820/adszoq.png
üsteki boşluk ney öle
:P
Visual Studio 2005 ten sonra baya bir güçlendi. bana göre dünyanın en iyi idesi.
debug ve kodlamada üstüne yok. yanlız paralı olması çok kötü(visual studio nun ama express serisi beleş).
daha neler yaparsın.
hadi ben çıktım ii gclr sizlere.
adress cubugunu http:// yazısını otomatik olarak eklersen daha ıyı olur ;)
Nix çok az özellik var.. ayrıca bırakta insanlar kendi kısayol linklerini kendileri yazsınlar oraya ;) boşluk var o çok kötü renk seçimi güzel ama sonda bi kayma olmus sanırım ismi "maygün=)" eşittir tarzı şeylerden kaçınırsan iyi olur, vs ye gelince ondan iyisi yok bu işte, ayrıca bir çok ödülleri bulunmakta ...
teprik :)
visual studio 2010 ' u bekleyin bakalım neler neler getirecek :) artık tanımlama yapmak yok çünkü kendisi tanıyacak herbişeyi ve daha onlarca yeni özellik sizleri bekliyor olacak. siverlighta verilen destek artacak
Nix çok az özellik var.. ayrıca bırakta insanlar kendi kısayol linklerini kendileri yazsınlar oraya ;) boşluk var o çok kötü renk seçimi güzel ama sonda bi kayma olmus sanırım ismi "maygün=)" eşittir tarzı şeylerden kaçınırsan iyi olur, vs ye gelince ondan iyisi yok bu işte, ayrıca bir çok ödülleri bulunmakta ...yorumlar için sağol az özellik var demişsin bence hiçbi özelliği yok:D o boşluk zaten sinirimi bozdu yorumlar sayesinde bişeleri düzelterek bişeler öğrenebilirim galiba
o zamanda herkez programcı olur. farkın olmaz özemli olan fark yaratmak hayal gücünü göstermek insanlara
Nix çok az özellik var.. ayrıca bırakta insanlar kendi kısayol linklerini kendileri yazsınlar oraya ;) boşluk var o çok kötü renk seçimi güzel ama sonda bi kayma olmus sanırım ismi "maygün=)" eşittir tarzı şeylerden kaçınırsan iyi olur, vs ye gelince ondan iyisi yok bu işte, ayrıca bir çok ödülleri bulunmakta ...Bak sen...teprik :)VS 2010 değil de ben .NET 4.0 a hasta oldum.
visual studio 2010 ' u bekleyin bakalım neler neler getirecek :) artık tanımlama yapmak yok çünkü kendisi tanıyacak herbişeyi ve daha onlarca yeni özellik sizleri bekliyor olacak. siverlighta verilen destekdynamic, parametre içindeki değer atamalar, asp.net te bir çok yenilik, sıfırdan derlenen çekirdek, linq daki güçlendirme, database classlarındaki değişiklik.
visual studio daki en büyük yenilikler(ide de):
tablar artık pencere gibi taşınıyor.
start istediğimiz gibi değiştiriliyor.
class dizaynı geliştirilmiş.
debugger larda güçlendirme var.
eksik yanı: 64 bit debug hala yok.
silverlight visual studio ile alakalı değil geliştiren bölüm ide ye özel derleyici yazıyor ki öylesi dahil ediliyor.
ben en çok team sürümü bekliyorum. Test işlemleri ve database daha da geliştirilmiş.
Şuan iğrenç bir yavaşlığı var adamı fıtık edebiliyor. Ama en güzel özelliği geri uyumluluk % 100.
burdaki herkez programcımı ya :D ben daha print den başka kod bilmiyorum :D:D
herekzin programcı olması zor ben okulun da okuyorum remen anam ayglıo
ama benim pogramlama alanlarım wpf ve silverlight
- 1
- 2