Merhaba arkadaşlar geçen gün pegasus vc85u modelinde bir web cam aldım güzel kaliteli bişeyede benziyor programını filan kurdum bir sorun yok ama msnde camı açtığımda camın olduğunu görmüyor yani cam yokmuş gibi sayıyor nedenini bir türlü bulamadım fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Web cam aldım ama ufak bir problem var :(
Driver cd'sini 1 kere yükledin değil mi?
ve yükledikten sonra (windows üzerinden , mekanik değil ) reset attın mı?
ve msn sürümün kaç?
anlıyorum.
bence sistemi geri yükleme yapabilirsiniz.
sanırsam yüklerken bir problem oldu.
veya satıcı başka bir ürünün driver cdsini koymuş olabilir :).
Anlıyorum.
Valla bende çözemedim , o kadar driver yüklemelerinde bilgili olarak böyle görmemiştim.
peki yüklerken ayrı ayrı dosya yükleme var mıydı yani şöyle :
size kabaca bir taslak yapıyım :
pckamera.exe
auotflow.etxx
bunun gibi bir çok dosya yükleme olayı varmıydı yoksa sadece bir dosya mı yoksa normal yükleme mi?
Merhaba arkadaşlar geçen gün pegasus vc85u modelinde bir web cam aldım güzel kaliteli bişeyede benziyor programını filan kurdum bir sorun yok ama msnde camı açtığımda camın olduğunu görmüyor yani cam yokmuş gibi sayıyor nedenini bir türlü bulamadım fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.dostum cameranda bir sorun yok için rahat olsun msn 9 sürümünde kafasına göre bir görüyor,bir görmüyor camı bendede öyle msn 8.5 dön güncelleme sornu içinde uyumluluk'tan win2000 için çalıştır de bu kadar kolay gelsin
Kesinlikle.
O tür programlar bu tür driverları şaka değil ama virüs gibi görüp engelleyebiliyor.
bende çok yaşamıştım.
avg anti virüsde benzeri herşeyi engelliyor.
kaspersky i devre dışı bıraktıgınızda internet bağlantınız kopuyor.
şu adımları izleyin :
1- Driver'ı kaldırın.
2- RegEdit'Ten geçmişi silin.
tekrar yüklemeyi deneyin.
ve obit güvenliği kapatarak yapın büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
ve cdnin içinde size der hangilerini yükeleyeyim?
hepsini seçin.
eğer bir problem olursa özel mesaj atın.
ben konuyu unutabilirimde. :)