Web-CAM (PEGASUS PC-2008 1300K) mikrofonda sorun ?

d_ozmengu
19-03-2006, 17:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Merhaba arkadaşlar Pegasus web-cam aldım ama ne yaptıysam mikrofonu ve görüntüyü aynı anda çalıştıramadım....

Model pc-2800 1300K pixel....

Şöyle bir sorunum war... Kameranın driver ını yüklüyorum (Cd nin içinde Driver 2 bölümden oluşuyor; Driver_301P ve USB 2.0 Driver olarak...İkisini de ayrı ayrı yükledim....)Driver ı yükledikten sonra kamerayı takıyorum...Ses ayarı denetiminden mikrofonu etkinleştiriyorum ve aynı zamanda Amcap içindeki Options- Audio özelliğindeki mikrofonu da etkinleştiriyorum ama bir türlü mikrofon çalışmıyor.....Kameranın USB sini bilgisayardan çıkardıktan sonra, mikrofon çalışıyor....Yani USB yi taktıktan sonra yine çalışmıyor...Ya görüntüyü alabiliyorum ya da sesi ....İkisini aynı anda alamadım henüz....

Kamerayı yüklerken şu mesajı da veriyor PC ...

Yüksek hızlı olmayan HUB a bağlı bir yüksek hızlı USB aygıtı başlığı altında "Bilinmeyen aygıt bir HI-SPEED USB aygıtı olduğundan HI-SPEED olmayan bir bağlantı noktasına takıldığında düşük hızla çalışır" diyor acaba sebep bu olabilir mi ?

Anakartım Asus P4S333 USB portları anakart üzerinde (2002 yılında üretilmiş bir anakart )..Tahminimce anakart üzerindeki USB portları da USB 2.0 dır ama emin değilim !

Yardımcı olursanız çoookkkkk sevinirim .... :)

CU_GS7
19-03-2006, 18:39   |  #2  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Öncelikle, anakartının web sitesine gidip, USB 1.1 i, USB 2.0 yapacak dosyayı bulabilirsin..Ben anakartıma bu şekilde yaptım..Sorun düzelebilir belki..

Ben de zamanında Casper kamera almışrım..Dahili mikrofon var yazıyor kutusunda..Ancak ben de hiç mikrofon özelliğini kullanamadım..Yalnız her denememde USB kablosu da bağlıydı,mikrofon kablosuyla birlikte..En sonunda pes etmiştim..

Bir arkadaşım da bu dahili mikrofonu kullanamaması yüzünden uygun bir fiyata ayrıca bir mikrofon almıştı..

NumaNumaiei
25-08-2006, 00:14   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadasım Lütfen bana Şu Casper PC-2008 in driverini yolalrmısın.Ben Cd yi kaybettim.Kafayi yemek üzereyim hiç bir yerde bulamıyorum.eger rapidshare yada baska bir host a ekleyip linki verirsen cok sevinirim.Teşşekkurler

Banned
29-08-2006, 19:56   |  #4  
Banlandı
256 mesaj

kardeş kameradan Çıkan ses  kablosunu  ses kartının line ın girişine bağladın mı bağladıysan  ses kartının yazılımdan gerekli özellikleri aktif hale getirdin mi diye sorarım sana