Web cam problemi yardim (microsoft lifecam cinema)

gladyator79
26-02-2010, 20:53   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj

Merhaba
Msn girip webcam calistirdigimda cam görüntüsü berbat ötesi :( bunu birtürlü düzeltemiyorum
msn kapaliyken webcam calistirdigimda görüntü gayet güzel ve net, msn de actigimda görüntü
bozuluyor bilgisayarimin donanimlari arasinda bir uyumsuzluk sözkonusu olabilirmi?
format attim + msn yeniden kurdum + güncellemelerin hepside tamam ama sonuc hep ayni..
intel 2 duo E6750 2.66 Ghz islemci
Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX, 2x2GB, DDR2-800, DHX, CL5 ram
abit IP35 anakart
Ati radeon hd 4890 grafik kart
850 GB HDD
web cameram Microsoft Life cam cinema
cift isletim sistemi yüklü (Xp + Vista ultimate)

bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum
tesekür ederim.

Banned
26-02-2010, 21:30   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
323 mesaj

arkadaşım msn son sürümünde cam problemi ztn var hele görüntülü aramalarda mozaikleşme kaçınılmaz. bu bazen bağlantı hızınlada kaynaklı

gladyator79
27-02-2010, 01:06   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
178 mesaj

selam netgolick..
o halde görüstügüm insanlar baska bir msn sürümümü kullaniyor? görüstügüm kimselerde böyle bir sorun yok..ben haric :( ayrica baglanti hizi konusundada bir sorunum yok (kesinlikle) sorunun kaynagi sanirim bu sebepler degil.. ilgin icin tesekür ederim

Banned
27-02-2010, 12:09   |  #4  
Banlandı
323 mesaj
Alıntı: gladyator79  
selam netgolick..
o halde görüstügüm insanlar baska bir msn sürümümü kullaniyor? görüstügüm kimselerde böyle bir sorun yok..ben haric :( ayrica baglanti hizi konusundada bir sorunum yok (kesinlikle) sorunun kaynagi sanirim bu sebepler degil.. ilgin icin tesekür
bu işler sanmakla olmuo arkadaşım. internet hızının düşmemesi türkiyede milyonda 1 ancak ne yazıkki alt yapı eksikliğimiz var.  senin cam . pc de güzel çalışıo nette çalışmıosa sorun ne olabilr başka ??????

gladyator79
27-02-2010, 13:34   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
178 mesaj

Selam netqolick
ben Türkiyede degilim suan ve baglanti paketim bir hayli hatiri sayilir derecedede hizli o yüzden baglanti hiziyla alakali oldugunu sanmiyorum msn e gelince görüstügüm hic kimsede böyle bir sorun yok bu sorun basladiginda microsoft vx3000 webcam vardi bozuldugunu  düsünmüstüm bu webcam alali cok olmadi sorun halen devam ediyor sorunun webcamden kaynakli olmadiginida anlamis oldum geriye süpeli duruma düsen pc icindeki donanimlar kaliyor msnde sorun olsa 20-30 kisi icinden sadece bendemi var bu sorun? eger gercekden de msn sorunlu ise bu durumda sorunu neye göre yaratiyor? Türkiyede alt yapi eksikligi olsada  Türkiyeden görüstügüm insanlarin görüntüleri gayet güzel benim web cam malesef :(

Banned
27-02-2010, 18:51   |  #6  
Banlandı
323 mesaj
Alıntı: gladyator79  
Selam netqolick
ben Türkiyede degilim suan ve baglanti paketim bir hayli hatiri sayilir derecedede hizli o yüzden baglanti hiziyla alakali oldugunu sanmiyorum msn e gelince görüstügüm hic kimsede böyle bir sorun yok bu sorun basladiginda microsoft vx3000 webcam vardi bozuldugunu  düsünmüstüm bu webcam alali cok olmadi sorun halen devam ediyor sorunun webcamden kaynakli olmadiginida anlamis oldum geriye süpeli duruma düsen pc icindeki donanimlar kaliyor msnde sorun olsa 20-30 kisi icinden sadece bendemi var bu sorun? eger gercekden de msn sorunlu ise bu durumda sorunu neye göre yaratiyor? Türkiyede alt yapi eksikligi olsada  Türkiyeden görüstügüm insanlarin görüntüleri gayet güzel benim web cam malesef :(
driver güncellemeyi denesene bi windows 7 mi kullanıyosun..?

gladyator79
27-02-2010, 20:01   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
178 mesaj

Driver hepside güncel herzaman kontrol ederim, xp ve vista ultimate yüklü (cift isletim sistemi)

zifir53
28-02-2010, 19:49   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşım ben de de aynı sorun var kameranın görüntüsü süper ama msn açınca berbat bir görüntü oluştu o görüntüyü görünce kameradan soğudum zaten...

gladyator79
01-03-2010, 21:10   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
178 mesaj

selam zifir53
valla ben sucu microsoft a atmistim ama pisman oldum neden dersen bu cameradan öncede microsoft vx3000 vardi kamerayi baska birine verdim kendi pc de görüntü süper simdi ama benim pc ye takinca berbat nedenini ise birtürlü bulamiyoruz 4 gb ram cift cekirdek islemci 4890 1 gb grafik kart donma kasma yada sorun yaratacak bir donanimda göremiyorum ve ayrica güncel yeni formatlanmis msn acmaya utanir oldum :( görüntüyü ayirt etmek bile mümkün degil bu derece berbat..

zifir53
02-03-2010, 21:35   |  #10  
Taze Üye
3 mesaj

valla kardeşim benim ki hala aynı ben de sorunu düzeltemedim sorun aynı gelişme olursa bilgi verirsen sevinirim:)