KAAN sormuş:
dreamweaver derslerı
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)
KAAN sormuş:
dreamweaver derslerı
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506)
:)
Google'a yazarsan çıkacaktır.Ama hiç bilmiyorsan web tasarımı(benim gibi) önce NVU ile başla derim .Yada alabilirsen Frontpage al.Onlar daha kolay.Onları öğren önce.Hatta amacın direk web tasarımsa öncelikle bir CMS ile başla(Joomla!,WP..)
öncelikle çok teşekkür ederim ben web programcılığı bölümünde okuyorum ayrıca dreamweaver ı da öğrenmeye çalışıyorum bu konuda kendi sınıfımda en iyisiyim diyebilirim bunun nedeni meraklı olmam herhalde ayrıca yardımınız için çok teşekkür ederim bu post u öğretmenime göstereyim diye yaptım php ( etkileşimli ) tasarımı öğretiyordu bana easy php filan yakında domain ve host alıp kendi sitemi yapmayı planlıyorum . joomla! smf ye göre çok iyi bir alternatif açık kaynak kodlu olmasında dolayı yorumunuz için çok teşekkür ederim bu metni sonuna kadar okuduğunuz içinde teşekkürler Edirne / uzunköprü / mad and tic mes lis 3/a Kaan'dan saygılar :)
www.sanalpusula.net/dreamweaver-dersleri/
Linkinde dreamweaver dersleri mevcut.
ARkadaslar Yalvariyorum Ne olur CEvap Verin Cok Buyuk Bi Sorunum Var Ama Konu Acamiyorum Alakasiz Ama Yalvariyorum nasil Konu aCicam Soyleyin Uzmanina Sorun Diyorum Birsuru konu cikiyor konu ac yok lutfen yardim