web e bilgisayarımdan kod gidiyor

ZeGa
19-03-2008, 10:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Değerli chiponline okuyucuları ve yöneticileri daha önce hiç rastlamadığım türden birşeyle karşılaştım ve sorunun kaynağını bulamadığım içinde yine çözümünü malesef bulamıyorum sorunumu kısaca şöyle tarif edeyim hangi internet sayfasına girersem gireyim kaynak kodlardan baktığımda <scriptsr=http://u.asdfdfdf/asd.js </script> şeklinde veya buna benzer (tam olarak yazamıyorum) bir kod görüyorum ilk anda site içerisinde olduğunu sandığım bu script aslında sitede değil bilgisayarımdan alıyor ancak buna ait ne trojen programları ne spyware programları nede virüs programlarım hiçbir bilgi bulamamakta sadece herhangi bir sayfaya gireceğim zaman antivirüs programım uyarı veriyor bu kodun kaynağını nerden bulabileceğime nasıl sileceğime dair yardım ederseniz çok sevinirim ilgilenen/ilgilenecek arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Mart 2008 11:06
Banned
19-03-2008, 13:04   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Tarayıcınız ne? Aynı hatayı ie8 de almıştım. Başka bir tarayıcı kullanarak denermisiniz?  Muhtemelen eklantilerden yada tarayıcınızdandır.

ZeGa
19-03-2008, 13:35   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

ie7 kullanıyorum ondan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü kaldırdım ve ayrıca ondan olmuş olsaydı yeni bir kullanıcı açtığımda aynı problem söz konusu olmazdı şüphelendiğim şey active x denetimlerinden gelebileceği ve eklentilerden bütün hepsini kaldırmama rağmen hiçbir değişiklik olmadı ayrıca bütün ayarları sıfırladım dosyaları sildim program olma ihtimalini düşünerek program ekle kaldırdaki bütün programlarımı ve görev yöneticisinde anormal bişey olup olmadığı kontrolünü yaptım reg kayıtlarımı ve başlangıcıda kontrol ettim ayrıca sorunun çözümü için formatı tavsiye edecek arkadaşlar çıkabilir onun için o yöntemi hiç tavsiye etmeyin çünkü o enson akla gelecek ve en son yapılması gereken şeydir yani enson alternatif bi çok arkadaşın başına böyle bişey gelebilir çözüme kavuşturulursa gereksiz format olayıda ortadan kalkmış olur teşekkür ederim...

Son Düzenleme: ZeGa ~ 19 Mart 2008 13:39
ZeGa
20-03-2008, 09:53   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

Aklım iyice karışmış durumda internete girmemi dahi engelleyen bu kod yüzünden format çektim başka yapacağım hiçbişey kalmadığından ama malesef yine halen bu kodu görmekteyim fakat şuan aktifliğini yitirmiş bir biçimde duruyor yani görünüyor ama sayfaya yönlendirmiyor formattan sonra bile görünmesi durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor...