A4 Tech PK7 web kamara satın aldım. bilgisayarımda puslu, renklerin belli olmadığı bir görüntü veriyor. Taktığım usb yi değiştirdim ama sorun aynı şekilde devam etmekte. Başka bilgisayarlarda denedim çok güzel görüntü çekimi var. Benim bilgisayarda neden böyle bir sorum oluşturuyor acaba....
web kamara
görüntü ayarlarıyla oynayıp düzeltmeyi denemelisin arkadaşım.
Denemediğim ayarı kalmadı. Hatta sürücüsüne yeniden internetten indirdim ve onunla çalıştırmayı denedim yine olmadı. Benim bilgisarla ilgili bir problem olmalı ama acaba nedir?[8)]
diğer takılı donanımlarla çakışma yaşıyor olabilirsin,mesela tv kartı.aygıt yöneticisinden kontrol etmeni öneririm.
lensinde optik ayari var mi o kameranin? cunku tesaduf otomatik focus yapmistir arkadasinda, ya da lense eli dokunmustur. lensin cevresindeki siyah seyi cevirmeyi dene, ama nazikce belki de cevrilmiyordur.
dostum diğer donanımlarla çakışıp çakışmadığını aygıt yöneticisinden nasıl anlayabilirim ?
kamera alırken yanında yükleme cd si verildimi yazmamışsın. Varsa cd yi tak yeniden kur.Genelde görüntü bozulunca cam programını kaldırıp yeniden yükleme yapılır.Ben böyle yapıyorum.Sonuç mükemmel.
seyfselvidostum diğer donanımlarla çakışıp çakışmadığını aygıt yöneticisinden nasıl anlayabilirim ?bilgisayarım(sağ tıkla)/özellikler/donanım/aygıt yöneticisi.açılan pencerede aygıtları kontrol et,yanlarında ünlem işareti olan donanımlarında sorun var demektir ki eğer web kameranda sorun veya çakışma varsa bu sarı ünlem işareti yer alır.