Web Kamera Sorunu

broiling
28-12-2010, 14:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
11 mesaj

Merhaba arkadaşlar yiğenlerim bikaç cocukluk yapıp Metin2 oyunun Koxpunu indirmeye calışmışlar anti virüs programınıda devre dışı bırakmışlar koxp acılmıyor diye bide bunun üstüne güzelim Çin Virüsünü ye bilgisayar acıldımı anti virüs kılıklı bi Security programı acılıyor ve dahda gitmiyor format atmaya karar verdim Güvenli moddan Girmeye calıştım bilgisayara oradanda acılmadı Mini Sistem Cd im vardı onunla bilgisayarı actım flash belleğe Bilgisayarın Recovery Boot Cdsini yazdıracaktım ama dosyalar yok hiç bi yerde yiğenlerime sordum onlarda Amca sildim dediler neyse format attım Windows 7 Driverleri tamamen yükledim herşeyi Ama Hp nin Support Sitesinde Web cam Driveri yok öyle böyle bi yerden buldum yükledim yüklü gözüküyordu ama cam yine calışmadı bugün ise hiç web cam görüntü aygıtlarında veyahut başka bi yerde göstermiyor yani web camera diye birşey yok diyor teknik servisi arıyorum benden 83 TL istiyorlar halletmem için birşey anlamadım nasıl teknik servislik bu arkadaşım Şimdi Sizden yardım istiyorum İlgilenlere şimdiden teşekkürler

Laptop Model : HP Pavilion Dv6-2015Et

broiling
28-12-2010, 23:12   |  #2  
OP Taze Üye
11 mesaj

yok mu yani hiç kimsenin bi bilgisi ?

broiling
29-12-2010, 15:15   |  #3  
OP Taze Üye
11 mesaj