Worldpress'i kullanarak oluşturduğum web sitem.Sizlerden ricam her türlü eleştirmeniz.
Tasarım, içerik ve türlü yorumlarınızı bekliyorum.
İlgilenen, vakit ayıran herkese teşekkürler.
Web Site; http://mguney.com/
Örnek Sayfalar;
Worldpress'i kullanarak oluşturduğum web sitem.Sizlerden ricam her türlü eleştirmeniz.
Tasarım, içerik ve türlü yorumlarınızı bekliyorum.
İlgilenen, vakit ayıran herkese teşekkürler.
Web Site; http://mguney.com/
Örnek Sayfalar;
anasayfası hep aynı kalıyor..
ben blog yazılarını okuduktan sonra anasayfaya dönünde , anasayfa da ki haberin değiştiğini görmek isterim..:)
blog yazıları 3-4 tane bişey..çalıntı mı alıntı mı artık , ne yapıcaksanız, yapmanızı tavsiye ederim : )
mguney okunmaz, belli dozlarda alınır bu slogan hiç ii olmamış birde bunun üstündeki mustafa güney yazısını kaldır ve hareketli bir flash animasyon koy... birde haberler önemli ve güncel değil...
kolay gelsin
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
@OSMAN BAĞÇEVAN
Çalıntı içerik konusuna tamamen karşıyım. Demek istedikerinizi anlıyorum google da daha çok bulunma meselesi var fakat google özgün içeriğe de önem veriyor biliyorsunuz. Anasayfa haberlerinin kendi kendine değişmesi üzerine de çalışmalar devam etmekte. Belki temayı da değiştirebilirim o yüzden.
Ek olarak şunu söyliyebilirim sitemi benimseyen kişi ne zaman yazı çıkacak diye sabırla bekler, dediğiniz gibi siteyle ipleri hemen koparmaz.
@HugOBoss___
Evet slogan ve yazı kısmını değiştircem. Fakat uzman bir programcı olmadığımdan şu anda araştırıyorum.
Bu konuda nasıl birşey yapabiliriz?Arka planla birlikte yaznın olduğu kısmı komple değiştirmeyi düşünüyorum.
@Erhan Tiryakioğlu
Teşekkürler, zamanla daha iyi olucaktır.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
@OSMAN BAĞÇEVAN
Çalıntı içerik konusuna tamamen karşıyım. Demek istedikerinizi anlıyorum google da daha çok bulunma meselesi var fakat google özgün içeriğe de önem veriyor biliyorsunuz. Anasayfa haberlerinin kendi kendine değişmesi üzerine de çalışmalar devam etmekte. Belki temayı da değiştirebilirim o yüzden.
Ek olarak şunu söyliyebilirim sitemi benimseyen kişi ne zaman yazı çıkacak diye sabırla bekler, dediğiniz gibi siteyle ipleri hemen koparmaz.@HugOBoss___
Evet slogan ve yazı kısmını değiştircem. Fakat uzman bir programcı olmadığımdan şu anda araştırıyorum.
Bu konuda nasıl birşey yapabiliriz?Arka planla birlikte yaznın olduğu kısmı komple değiştirmeyi düşünüyorum.@Erhan Tiryakioğlu
Teşekkürler, zamanla daha iyi olucaktır.
Rica Ederim Ben Şahsen Siteniz Biraz Daha Değişsin Sık Kullanılşanlarda Yeri Var :)
@mesut_illegal
Teşekkürler.
@Erhan Tiryakioğlu
Evet zamanla değişiklikler olacak. Şöyle söyliyebilirim içerikkonusunda istikrar benim için önemli.Mesela google da üst sıralara çıkmak elbette önemlidir ama bunu hırs haline getirmiyorum. Bana ait,özgün içerikler zaten zamanla beni istediğim yere getirecek.
Haklısınız, tasarım olarak düzenlemeler olmalı.
@HugOBoss___
Yine de fikir verdiğiniz için teşekkürler.
Flash tarzı birşey değil de üst tarafın sadeliğine biraz renk katmayı düşünüyorum. Mesela yazı stilleri vs.. değiştirilebilir.