merhaba arkadaşlar güzel bir websitesi oluşturmak için ne gerekir neleri öğrenmeliyim program olarak neleri kullanmayı öğrenmeliyim html biliyorum ama fazla işe yaramıyor mesela chip gibi iyi bir site yapabilmek için neleri bilmeliyim başka?htmlle bazı şeyler yapılmıyor mesela bi form yapıyosun onu belirli biyere gönderemiyorsun yardımlarınızı bekliyorum
web sitesi yapabilmem için ne gerekir
ben de amatörüm çok iyi bilmrm ama. Chip vs. gibi komplike bi site yapmak için php asp vb. diller dreamwear vs. öğrenip tecrübe edinmen lazım. ama blogla başlayabilirsin istersen wordpress joomla gibi. programlama dili gerektirmez. forum sistemini bilmiyorum ama hazır forum şablonları falan var galiba onlar da kolay.
phpbb,smf,vBulletin(ucretli)... die sor google amcaya hepsi cıkar zaten
PHP-ASP BLUETTİN -SMF BUNLARI BİLMEN LAZIM ARKDAŞIN DEDİĞİ GİBİ AMA BUNLARI ÖĞRENENESİYE BAŞINDA SAC KALMAZ ONU SÖLEYEYİM:D
vbulletin+webwiz bu gibi hazır forum portallarının kurulumunu öğrenmek maximum 3 gününü alır fakat gerçekten bu işten para kazanmak istersen html'in yanına CSS'yi öğrendikten sonra seni 2 yıl kadar oyalar.tabi yanında birde photoshop öğrenmen lazım(veya Flash.sana kalmış)html+css+photohop seni idare ederken sen o sırada php+mysql veya ASp.NET+sql öğenebilirsin( 1 yıl ) bu şekilde halledebilirsin durumu...
kadircebelvbulletin+webwiz bu gibi hazır forum portallarının kurulumunu öğrenmek maximum 3 gününü alır fakat gerçekten bu işten para kazanmak istersen html'in yanına CSS'yi öğrendikten sonra seni 2 yıl kadar oyalar.tabi yanında birde photoshop öğrenmen lazım(veya Flash.sana kalmış)html+css+photohop seni idare ederken sen o sırada php+mysql veya ASp.NET+sql öğenebilirsin( 1 yıl ) bu şekilde halledebilirsin durumu...veya hazır tempaltes indirrirsin portal için ama böyle istediğin gibi chıpın sitesi gibi olmaz hiç bir zaman:d böle bi sitey pmak istersen tmpaltesleri filab fececeb dün dediğim gibi ASP-PHP-HTML-CSS-PHOTOSHOP-FLASH -DREAMVERVAER BUNLARU üşenmeden öğrenecen ama bunları öğrenesiye kadar başında ac kalmaz:D
Eğer forum sitesi yapacaksan php veya asp bilmelisin ama basit bi site için biraz araştırarak internetten Dreamwear la uğraş hiç kod girmeden basit bi site yaparsın.
Site Yapmak İçin Programlar:
Dreamwear,Microsoft Frontpageyi öneririm.bunların yanında grafikler için Photoshop,Flash.
Sevgili taliptako,
Akıldaki internet sitesi gibi projeleri hayata geçirmek istiyorsan.Bu işlerin Minimum seviye dediğimiz yani başlangıç noktalarından başlamanız lazım.Senin için Asp,php,css gibi kodlama dilleri ağır gelebilir.Bu tür dilleri öğrenmekte zorlanıyorsan.Macromedia Dreamvewear,Ulead Photo Gif gibi profesyonel proğramlar kullanman lazım.Html ile başlamanı öneririm.
her şeyden önce bir computer gerekir bence
www.mkbilisim.com dan alan adı ve host almak gerekli
adamlara site kurmak istediğini söylersin
onlar sana fazlasıyla yardımcı olurlar
bunun daha kolay yolu yokmuuuuu?bende site yapmak istiyorum.arkaşıma söyledim çok bilmiş uğraşmıyor,bilsayarınız olsun yaparız dedi şimdi ben bilmem diyor.insan bu kadar kıskanç olurmu bizde yaparız inşallah,bizimde kafamız çalışıyor çok şükür.uğraştıracak ama olsun.