Arkadaşlar öncelikle başlık için özür dilerim.dikkat çekici olsun dedim...ŞİMDİ SORUNUMU AÇIKLAYIM : gerçi sorun da denmez buna ama kafama trakıldı.bir web sitesi yapmaya karar verdik.ciddi bir site.sıradan bir forum falan değil...mesele ise şu.bu site üzerinden reklam alacağız, reklam için çeşitli firmalarla irtibata geçeceğiz.bizden fatura falan istemeyecekler mi? yada site üzerinden bir gelir elde edeceğiz.devlet bunun vergisini falan istemeyecek mi bizden.yani şirket mi kurmak gerekiyor....
web sitesi yapmaya karar verdik,bilgi istiyorum
Genelde siteler adsense ve benzeri sistemlerden para kazanır bu şekilde alınan paranında vergilendirmesini ilgili kuruluşlar yapıyor.
Bu konuda yardımcı olabilirim.Az-çok anlıyorsanız bilgi veririm yoksa belli bir ücret karşılığı siteyi yapabilirim.
e-posta:downloadnight@hotmail.com
Reklam alacaksanız, sizden fatura isterler tabiki buda sizin resmi bir işletme olmanızı gerektiriyor (reklam verenler bunu gider olarak göstermek ve mali kayıtlara girmek isterler ) İkinci olarak. Büyük firmalar reklam verdiği zaman sizden istatiksel bilgide isteyebilirler,(hangi saatlerde kaç tık aldılar,ayda haftada gunde ..v.s toplam raitingleri nedir)
Bunlarıda düşünüp ,planlamada kullanmanız yararınıza olur.
şirket kurmak için izlemem gereken yol nedir? bunla ilgili bilgi alabileceğim yerler var mı.bana ne kadar bir masrafı olur.yani bir muhasebeciyle konuşabilirim tabi ama daha öncesinden aklımda biraz bilgi olsun istiyorum....site istatistikleri konusuna gelince zannedersem bu iş host firmasının işi.yani aldığımız host da bu bilgilere ulaşabiliriz.öyle değil mi?
siteclipse.com
hersey var!Adsense de var
ayrica isterseniz kendi reklam sablonlarinizi olusturabilir ve kolayca reklamdan gelir elde edebilirsiniz!
Tum alan adi tescilleriniz icin! www.dorbank.com
sudan ucuz!
selam arkadaslar
oncelikle sizi soyle bilgilendireyim.
sitenize reklam alabilmeniz icin sitenizin cok ziyaret edilen bir site olmasi lazim ki verdiginiz reklamlar verilen ucrete deger olsun.
google adsense ile sitenizin hit almasi gerekmaz sadece sitenizin google tarafindan onaylanmasi gereki geri kalan kismi ise sitenize giren ziyaretcilerin yada ueylerin reklamlariniza tiklamasi gerekir ki bunlar zamanla olur.
firmalardan da relam alabilirsiniz. ancak sizden fatura isteyenler olabilir. fatura verebilmek icinde sirketinizin olmasi gerek.
reklam almanin faturasiz yontemleri cok reklam vere birsuru site var. bunlarla anlasabilirsiniz. sitenizi sifirdan tasarlaniz zamaninizi alir hazir portal kullanabilirsiniz. yardim isterseniz msn den bana yazin casama@casama.cjb.net