Arkadaşlar birkaç haftadır web tarayıcılarıma giremiyorum. Hangisini açmayı denesem "bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor." diyor. Opera, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome hangisini denemişsem aynı hatayı verdi. Resimdeki hata veren dosyayı siliyorum farklı bir isimde yenisi oluşuyor. Ama verdiği hata penceresini kapatmazsam Web Tarayıcılarımı normal bir şekilde kullanabiliyorum. Tabi sonuçta ortada bir sorun olduğu için pek rahat değilim. Şimdilik İnşallah geçici olarak SlimBrowser diye bir tarayıcı kullanıyorum hiç sorun vermiyor.
Bazı arkadaşlar Hata Bildirim hizmetini kapat dedi, kapattım fakat bu seferde kendisi otomatik olarak Resimdeki Kapat butonuna basıyor ve bu sebeple hiç açılmıyor.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Web Tarayıcılarıma giremiyorum!
Windows da sürekli hata veren bir uygulamayı kendin silsen dahi Windows bunu kendisi tekrar oluşturur. Sana sorum: Diğer uygulamalarda bu sorunla karşılaşıyor musun? Çünkü kullandığın her uygulama bir sorun oluştu deyip kendiliğinden kapanıyor. Tabi kullandığın programların hepsi web tarayıcısı. İçlerinden yalnızca bir tanesi doğru düzgün çalışıyor demişsin. Senden istediğim tüm web tarayıcılarına ait uygulamaları kaldır. Ve geride kalan kalıntı verilerden kurtul. Daha sonra herhangi bir web tarayıcısı kullan. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılar...
Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Sadece Web tarayıcıları hata veriyor diğer programların çalışmalarında hiçbir sorun yok, dediğiniz gibi hepsini sildim artıklarından da kurtuldum fakat yinede hata vermeye devam ettiler. Zaten Opera'yı bu hata oluştuktan sonra denemiştim "Acaba buda hata veriyor mu?" diye ve aynı hatayı verdi sonra SlimBrowser'i kurdum baktım ki o hata vermedi araştırdığım web tarayıcılarından sadece bu 4'ü (Opera, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome) hata veriyormuş. Diğer web tarayıcılarından; Avant Browser, Comodo Dragon Internet Browser, Maxthon gibi tarayıcılar hata vermedi.
Ya çalışma sistemleri farklı yada ben kalıntıları iyi silememişim.
Çok uğraşmaya gerek yok diğer bulduğum web tarayıcıları da işimi görüyor ben hata verenleri sileyim. Aynı hatayı yaşayan arkadaşlar varsa onlara da böyle yapmalarını tavsiye ederim.
Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Arkadaşlar Hata verenleri sileyim demiştim ya. Hata verenleri tekrar sildim, Avant Browser isimli web tarayıcısını yüklemiştim, bildiğime göre Firefox ile aynı çalışıyormuş Firefox eklentileri filan Avant Browser a uyuyormuş, beğenmedim, onuda silerken gelişmiş silme kutuları vardı seçtim onları ve sildim. Firefox ile aynı olduğu için Firefox tan kalan kırıntılarıda silmiş. Çalışmayan tarayıcıları tekrar yükledim hepsi sorunsuz çalıştı.
Konu Kilit.