Arkadaşlar ben bir web browser yazıyorum.Şu an beta sürümü hazır.Zaten onun üzerinden herşeyi yapıcaz grupça.Peki Final sürüme kadar sizce ne tür özellikler eklemeliyiz?15 tatilde program yayınlanacak(tahmiin tarihimiz).Neler eklesek güzel olur?
Web tarayıcısı programında olması gerekenler?
Bence sen karar ver buna. Çünkü her istenilen şeyi eklersen tarayıcının şişme, kullanılmasının zorlaşması, performans kaybı gibi durumlar ortaya çıkabilir. Hangi özellikleri koyacağına kendin karar ver, altına imzanı at, orijinalliği olsun ;)
Arkadaşlar ben bir web browser yazıyorum.Şu an beta sürümü hazır.Zaten onun üzerinden herşeyi yapıcaz grupça.Peki Final sürüme kadar sizce ne tür özellikler eklemeliyiz?15 tatilde program yayınlanacak(tahmiin tarihimiz).Neler eklesek güzel olur?webbrowser yazıyorum derken bildiğin sıfırdan mı yazıyorsun yoksa visual studioda İE tabanlı birşeymi yapıyorsun eğer sıfırdan yazıyorsan helal sana :)
yani oturdun tek başına baştan web browser mi yazıyorsun? sakın sen visual studio alt yapısını kullanıp toll boxdaki araçların içerisinde bulunan web browser aracını kullanıp bir form tasarlıyo olmayasın ? çünkü ikisi birbirinden farklı şeyler hemde çok farklı !
yani oturdun tek başına baştan web browser mi yazıyorsun? sakın sen visual studio alt yapısını kullanıp toll boxdaki araçların içerisinde bulunan web browser aracını kullanıp bir form tasarlıyo olmayasın ? çünkü ikisi birbirinden farklı şeyler hemde çok farklı !
Yok abi tekrar çekirdek yazacak bilgim olsa keşke..Visual C#'dan ayarlıyorum.
bende şaşırdım dedim adamların yıllarca ugrasıp yaptığı şeyi sen nasıl tek başına yapacan :) neyse c# güzel dildir bende çok severim
programı bititirsen bana bir kopyasını yolla bakalım belki eksiklerine yardımcı olabilirm
Sağol.15 tatilde yazılımı yayınlarım.Ya bir de benim MS Visual C#'da yazdığım yazılım kapalı kaynak kodlumu oluyor yoksa o benim kararıma göre değişiyormu?