Merhabalar
Bir arkadaşım Ankara'da Web Tasarım kursu aramakta.Önerebileceğiniz iyi bir kurs yeri varsa görüşlerinizi beklemekteyim.
iş kur ücretsiz veriyor diye biliyorum hatat bende gitmeyi düşünüyorum
1. Olarak Bilge Adam. Zaten Bilişim Teknolojileri eğitimlerinde Türkiye'nin önde gelenlerinden. Ankara'da 2 yerde dershanesi var. Bilkent ve Kızılay'da. Detaylı bilgi için : www.bilgeadam.com
2. Olarakta Ankara'nın önde gelen dil eğitimi kurumlarından biri olan Active English artık bilişim teknolojileriyle ilgili eğitim vermeye başladı. Detaylı bilgi için : www.activeitacademy.com
bilge adamla ilgili çeşitli olumsuz şeyler okudum internette.Kurs ücretleride çok pahalı onun haricinde bildiğiniz var mı? Activeitacademy arastırdım kurs surelerı cok uzun ben yaz dönemi için düşünüyorum.
Evet biraz pahalı Bilge Adam. Marka olduğunda dolayı normal. Acitive IT Academy'nin internette yazan kurs süreleri uzun evet ama onu oranın müdürü ile konuşarak daha kısa zamanlara indirebilirsiniz. Hızlandırılmış yaz kursu gibi. Tavsiyem gidin bir görüşün. Zaten yeri de merkezi meclis e yakın sanıyorum.
Bu hafta içerisinde kesinlikle gidip görüşcem.Bakalım umarım olumlu olur ...
Web Tasarım Eğitiminin amacı kişisel ve kurumsal siteler yapmak isteyenlere yönelik görsel tasarım teknikleriyle web tekniklerinin etkin bir şekilde kullanılmasıdır. Şirketlerin reklam amaçlı Online ilanlarını, banner adı verilen internet reklamlarını, blog, portal gibi sayfa tasarımlarını düzenlemek isteyen herkesin katılarak kariyerinde internet iletişimi konusunda katkı sağlayacağı bir eğitim programıdır. Bu eğitimle web ajanslarında iyi bir kariyer sağlayabilir ya da kendi işinizin sahibi olarak da çalışma hayatınıza atılabilirsiniz.
http://www.fctasarim.com/Web_Tasarim_Kursu/web_tasarim_kursu.html
Bilişim eğitim merkezi var. bir gidip konuşun derim. eğitimi hakkında iyi şeyler duydum.
bilişim eğitim merkezi var.
fiyatı uygun, eğitimi de oldukça kaliteli cidden.
oradan sertifika alan bir arkadaşım vardı şimdi bi firmada çalışıyor rahatı keyfi falanda yerinde.
hayatından oldukça memnun açıkçası.
Merhaba ben deneyimsiz olarak kursa başladım ve şuan özel bir firmada web tasarımcı olarak çalışıyorum herkes kurs ismi vermiş ben hepsine gittim bilge adam pahalı diğerleri çok güven vermedi Vektörel Bilişime gittim hem fiyatı uygun hemde eğitim kalitesi gayet iyi işin içine girince bu daha da anlaşılıyor. Vektörel bilişimide araştırmanızı tavsiye ederim