Merhaba arkadaşlar.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.ve web & grafik eğitimi görmek istiyorum.Ve bir çok kurs var.Bana öneriniz hangisi olacaktır?
Kısaca: As çok web site işlerinden anlıyorum, ve bu işten acayip zevk alıyorum.Kursa gitip bununla ilgili işe girmeyi düşünüyorum..Fakat şuda bir gerçekki hangi kursa gideceğimi bilemedim.İnanın bana bir çok başvuruda bulundum.Ama insan birde bu işe kalkışmış arkadaşlarımın tecrübe ve tavsiyelerini almak istedim.Netron, bilgi adam,SmartPro, başarısoft gibi bir çok kurs var.Arkadaşlar hangisine girmemi tavsiye edersiniz?
İyi günler.
(Not: Netron Akademisini bilen duyan vardır muhakkak.Arkadaşlar bu akademiye başvurduğumda bana iş garantili kurs önerdiler.Sistem uzmanlığı hakkında bilgi aldım. 16 binlira kurs.fakat ilk 500 TL peşin alıyorlar daha sonra da kalan parayı da işe yerleştirdiğinde maaşımdan 600 TL gibi bir miktar kesiyorlar.Ayrıca sistem yöneticisi olarak sokuyormuş.Benide işe direkt yönetici olarak yerleştiriyorlarmış.Maaşıda 3000 Tl Yani Eski parayla 3 milyar Yazıyla: Üçbin türk lirası.Bu kursa giden varmı? Ayrıca görüşmede son gün dediler son iki kişilik yer var.Sınıfım dolacak ve kampanyanın son günü dediler.Bende o kafa karışıklığıyla akademiden kayıt olmadan ayrıldım.bu kursa giden varmı? Veya kurstan çıkıpta işte çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübe ve bilgilsi olan arkadaşlarım dan cevap ekliyorum.