Web Tasarımı ve Grafik Kursuna gideğim Ama?

turhill
17-08-2009, 13:02   |  #1  
turhill avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
227 mesaj

Merhaba arkadaşlar.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.ve web & grafik eğitimi görmek istiyorum.Ve bir çok kurs var.Bana öneriniz hangisi olacaktır?

Kısaca: As çok web site işlerinden anlıyorum, ve bu işten acayip zevk alıyorum.Kursa gitip bununla ilgili işe girmeyi düşünüyorum..Fakat şuda bir gerçekki hangi kursa gideceğimi bilemedim.İnanın bana bir çok başvuruda bulundum.Ama insan birde bu işe kalkışmış arkadaşlarımın tecrübe ve tavsiyelerini almak istedim.Netron, bilgi adam,SmartPro, başarısoft gibi bir çok kurs var.Arkadaşlar hangisine girmemi tavsiye edersiniz?

İyi günler.

(Not: Netron Akademisini bilen duyan vardır muhakkak.Arkadaşlar bu akademiye başvurduğumda bana iş garantili kurs önerdiler.Sistem uzmanlığı hakkında bilgi aldım. 16 binlira kurs.fakat ilk 500 TL peşin alıyorlar daha sonra da kalan parayı da işe yerleştirdiğinde maaşımdan 600 TL gibi bir miktar kesiyorlar.Ayrıca sistem yöneticisi olarak sokuyormuş.Benide işe direkt yönetici olarak yerleştiriyorlarmış.Maaşıda 3000 Tl Yani Eski parayla 3 milyar Yazıyla: Üçbin türk lirası.Bu kursa giden varmı? Ayrıca görüşmede son gün dediler son iki kişilik yer var.Sınıfım dolacak ve kampanyanın son günü dediler.Bende o kafa karışıklığıyla akademiden kayıt olmadan ayrıldım.bu kursa giden varmı? Veya kurstan çıkıpta işte çalışan arkadaşlar varmı? Tecrübe ve bilgilsi olan arkadaşlarım dan cevap ekliyorum.

turhill
19-08-2009, 17:17   |  #2  
turhill avatarı
OP Yıllanmış Üye
227 mesaj

Teşekkür ederim, ellerine sağlık.çok doğru demişler başlıkları okudumda.linkteki.

Akıl almaz bir olay nasıl böyler bir şey olabilir.Şaştım kaldım.

muratnedim
31-12-2009, 17:15   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj
Alıntı: turhill  
Merhaba arkadaşlar.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.ve web & grafik eğitimi görmek istiyorum.Ve bir çok kurs var.Bana öneriniz hangisi olacaktır?

Selam turhil;
Bu konuda aslında alternatiflerin var diyebilirim, çünkü kurs olarak bir çok yer var...ama burada önemli olan hangisi olacağı, bende senin gibi araştırmıştım..Kadıköyde Bilişim Eğitim Merkezi var bir çok reklam yapıp kendisini en iyi olarak tanıtan kurslardan daha iyi bir yer, bi kere Microsoftun yetkili eğitim merkezi yani sıradan bir sertifika vermiyor sana,  daha sonra eğitmenleri profesyonel sıradan değil yani, gelelim fiyat konusuna eğer bir araştırma yaparsan Biliim Eğitim Merkezinin diğerlerinden farklı ve mükemmel olduğunu görebilirsin

meryem12
24-03-2012, 14:12   |  #4  
Taze Üye
2 mesaj

Merhaba;

başka forumada yazdım burayada yazıyorum ...Bundan yaklaşık 4 ay önce Grafik tasarım eğitimimi tamamladım ARI BİLGİden grafik kursu aldım iyikide almışım ..beni işe yerleştirdiler..şimdi çalışıyorum..İş ve sataj garantisi programı sayesinde iş güç sahibi oldum..derslerimiz sürekli uygulama şeklindeydi başlarda ok sıkıldık ama sonradan faydasını gördüm..işe girince o uygulamalar bnm kurtarıcım oldu Arı Bilgi BTA herkese tavsiye ederim

ofisisi
27-04-2012, 19:15   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj
Alıntı: turhill  
merhaba, bana sorarsan ben de bilişim eğitim merkezi derim elbette. çünkü bilmek ve bildiğin kadar da kanıtlamak gerekiyor. unun için sertifika çok önemli bilişim eğitim merkezi Microsoft ile beraber çalışıyor .
ayrıca öğretme garantisi veriyorlar yani yeterli katılımın sonunda yetersiz hissederseniz aynı eğitimi ücretsiz alabiliyorsunuz :)

goksebirsel
25-01-2013, 02:21   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
8 mesaj

yaklaşık 3 ay önce grafik tasarımı eğitimimi bilişim eğitim merkezinde tamamladım ve gayet memnun ayrıldım ordan . Mesela artık Adobephotoshop a çok iyi hakimim . önerebilirim sana bu kurumu.

serpil1221
30-01-2013, 22:48   |  #7  
Taze Üye
2 mesaj

Bu konuda size önerebileceğim yer bilişim eğitim merkezi, çünkü anladığım kadarıyla bu işi ciddi olarak yapmak istiyorsunuz ve bilişim eğitim merkezi de microsoftun türkiyedeki yetkili eğitim merkezidir. bu noktada alacağınız sertifika ve eğitim daha verimli ve kabul gören cinsten olacaktır. Kolay gelsin şimdiden :)

Gülnaz Bekler
04-03-2013, 15:21   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

Kesinlikle KARİYERİST BİLGİ TEKNOLOJİLERİ diyorum. Dans eğitim çok yoğun geçti pazarlama tabanlı grafik tasarım eğitimi aldık ve eğitmenlerimiz art directorlerden oluştuğu için çok şey öğrendik. Kitaplarımız kendi yayınlarından ve çok çok iyi. Atölye eğitimleriyle portfolyo yaptık bu sayede hemen işe girdim. Şakası yok iyi eğitim almak önemli Kariyerist i tavsiye ediyorum. Kesinlikle oraya git.