web üzerinde outlook web access sorun

HPQ-User
01-02-2008, 13:41   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Halil sormuş:
veb üzerinden başlıkte yazdığım prograndan mail adresime giriyorum  normal gelen mesajlarımı okuyorum yalnız ileti aynı programla gönderemiyorum aynı programı kullanarak vindows Xp kurulu bir başka bir bilgisayardan girdiğimde aynı sorunla karşılaşmıyorum  sorunun çözümünü bulursanız bana mail adresimden iletebilirmisiniz ayrıca chip dergisi üyesiyim mail adresim laburant@yahoo.com

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
intel celeron 3.06 Ghz 2 GB ram 512 mb ekran kartı directx 9 destekliyor

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)

Borga-x
01-02-2008, 13:56   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Outlook express veya MS Outlook kullanıyorsunuz. Outlook express kullanıyorsanız wındowsun program ekle kaldırına gırın burda wındows bileşenlerini goruntule dıyın ve outlook'u kaldırın daha sonra restartlayıp tekrar açtıgınızda aynı yonergelerı ızleyıp tekrar outlook'u secın ve wındows CD'sını surucuye yerleştırın.Bu şekilde Outlook'u tekrar yuklemış olursunuz.

MS outlookta bu ış daha kolay office CD'sını surucuye yerleştirin ve onar sekmesını secın CD Offıce'in butun yuklu olan programlarını tamır edecektır. Bu şekilde tekrar kullanmayı deneyın