oritenin "rn-480" model webcamını kullanıyorum(kullanıyordum) arkadaşlar(ne diye aldıysam)
bunun kutusunu ve cd sini kaybettim.internetten bulduğum driveri yükleyip cam.ı kullandım ancak pc son servisten geldikten sonra internetten bulduğum driverde xp yazılım windows logo sınamasından geçemedi falan diyor şimdi.devama basıyorum cam.ı takıyorum cam.ı görmüyorprogram kuruldu görünüyor.daha önceden ne cd sinde ne de bu netten bulduğum driverde böle engelleme demezdi şimdi noldu anlamadım.driver aynı,cam aynı.usb lerde çalişiyor.bu cam.ı bi daha nasıl hayata döndürürüz?
webcam kurulum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
758 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
Arkadaşım biraz geçoldu ama henüz yeni okudum sorunun cam'ın kullandığı driver sürücüsünün xp onaylı olmayışı 2.0 camına uygun bunu dene büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.,aygıt yöneticisinden cam,ını kaldır yeniden başlat sürücüyü kur .. webcam xp driver.rar
Üye
60 mesaj
kullandığın yani yuklediğin driver sorunlu olabilir internetten kendi orjinal driverini indir.onu yukle.şuan bilgisayarındaki driveri kaldır tekrar indirdıkten sonra yukle.
Üye
71 mesaj
önceki driverlarını kaldır ve tekrar orjinal driverini kur
kolay gelsin
Taze Üye
18 mesaj
http://www.driverara.com/download/driverbul.asp?id=20364
Bu linkten indir kur kardeş sorun düzelecektir. Kolay gelsin . Saygılar...